Budgetlaser: betrouwbare CO2-laser voor een mooie prijs

Budgetlasers zijn het antwoord van BRM op de vraag naar betrouwbare lasermachines met een extra aantrekkelijke prijs. Een Budgetlaser onderscheidt zich door de geringe investeringskosten en de lage gebruikskosten.

Bijzonder scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Budgetlasers biedt een range gesloten CO2-lasersnijmachines, gekenmerkt door een degelijke kwaliteit en een eenvoudige bediening, en dat alles voor een budgetprijs. Budgetlasers zijn met hun bijzonder scherpe prijs-kwaliteitverhouding een prima alternatief voor wie met lasersnijden of lasergraveren wil beginnen, maar niet wil inleveren op betrouwbaarheid en prestaties.
BRM Lasers heeft de range Budgetlasers ontwikkeld voor minder intensief gebruik door bedrijven en onderwijsinstellingen. Het ontwerp van de machines is gebaseerd op soliditeit en op eenvoud, zowel in vormgeving en constructie als in gebruik. Met de enorme schat aan ervaring van BRM Lasers, de moederorganisatie van Budgetlasers, staat dit garant voor probleemloos functioneren van de Budgetlasers. Op elke Budgetlaser voert BRM Lasers standaard dezelfde dubbele kwaliteitscontrole uit als op de lasermachines uit de BRM-lijn.

Perfecte producten

Ook als starter op het gebied van lasertechniek wilt u voor een mooie prijs perfecte producten kunnen afleveren. Met onze Budgetlasers heeft u een kwalitatief goede machine voor het snijden en graveren van vele materialen. De Budgetlasers biedt u de gelegenheid om in de ontwerpfase van een product te experimenteren met nieuwe materialen en productiemethodes. Inmiddels heeft een groot aantal bedrijven de voordelen ervaren van digitale productie van kleine series en enkele stuks. Budgetlasers worden o.a. gebruikt om snel en eenvoudig modellen, maquettes en prototypes te vervaardigen, liever dan met vaak kostbare, traditionele methodes.
De Budget 3050 bijvoorbeeld is speciaal ontwikkeld als instapmodel voor gebruik in kleine werkplaatsen en voor thuisgebruik. Uitgangspunt is hierbij dat deze Budgetlaser weinig ruimte inneemt en op iedere denkbare locatie te gebruiken moet zijn. De beperkte afmetingen maken het mogelijk om deze Budgetlaser bijvoorbeeld in een bijkeuken of garagebox te installeren.
De Budgetlasers worden door VROTECH compleet geleverd en u hoeft geen ingewikkelde of dure voorzieningen te treffen. Alle benodigde randapparatuur zit erbij en wordt voor u geïnstalleerd: afzuiging, luchtpomp, waterkoeler en software. Ook is het mogelijk om ronde objecten te bewerken met de rotatie- unit. Het spreekt vanzelf, dat alle apparatuur op 220V werkt om thuisgebruik mogelijk te maken.

Leren door te maken

Budgetlasers zijn zeer geschikt voor interne instructiedoeleinden en worden steeds vaker ingeschakeld bij lesmethodes die gebaseerd zijn op ‘leren door te maken’. Ontwerpen en prototypen in papier of karton en vervolgens een mooi eindproduct zelf maken van meer solide materiaal, is een stimulerende manier om techniek te leren. Op een leuke en creatieve manier kennis maken met de mogelijkheden en uitdagingen van techniek vormt mede de vakmensen van de toekomst. Een Budgetlaser is daarbij een attractieve en betaalbare ondersteuning van het leerproces.

 

Een budgetlaser geïnstalleerd, en dan?

VROTECH biedt in samenwerking met BRM de service en het support dat u van ons gewend bent. Want wij weten hoe belangrijk het voor u is, dat de apparatuur die u in huis heeft ook gewoon doet waarvoor u die hebt aangeschaft. Dus ook voor vragen of support van uw Budgetlaser kunt u ons team deskundige lasermachineadviseurs gewoon bellen. Kunnen we het niet onmiddellijk oplossen, dan spreken we meteen een servicemoment af bij u op locatie.

Producten

De Budgetlasers zijn beschikbaar met verschillende formaten werkbladen en laservermogens. Afhankelijk van de bewerking en het materiaal dat u gaat lasersnijden of lasergraveren, kunnen wij in overleg met u bepalen welke machine voor u het meest geschikt is.

Budget 3050 Desktop

Werkblad: 30×50 cm
Afmetingen: 155x75x54 cm
Gewicht: 85 kg
Laservermogen: 60W

€4500,-

Budget 4060

Werkblad: 40×60 cm
Afmetingen: 160x93x104 cm
Gewicht: 230 kg
Laservermogen: 60W

€6500,-

Budget 6090

Werkblad: 60×90 cm
Afmetingen: 175x114x104 cm
Gewicht: 280 kg
Laservermogen: 80W

€7500,-

Budget 90130

Werkblad: 90×130 cm
Afmetingen: 194x150x104 cm
Gewicht: 380 kg
Laservermogen: 100W

€8500,-

Budget 90130 X

Werkblad: 130×90 cm
Afmetingen: 200x155x104 cm
Gewicht: 420 kg
Laservermogen: 150W

€12950,-

Budget 100160

Werkblad: 100×160 cm
Afmetingen: 224x157x104 cm
Gewicht: 460 kg
Laservermogen: 100W

€9500,-

Bel of mail gerust en maak een afspraak!

Vraag een demonstratie of materiaaltest voor een van onze Budgetlasers.

Vraag aan