Passie voor
lasermachines en lasertechniek.

Ontmoet ons team.

Enthousiast, transparant en gedreven.

Een ervaren en divers team, dat hebben we. Ieder met zijn of haar eigen expertise, maar stuk voor stuk gek van de machines en de techniek. En dat maakt ons samen weer compleet op gebied van lasersnijden en lasergraveren. Dagelijks zetten we ons, vanuit onze showroom in Tholen, in om mensen kennis te laten maken met onze lasermachines en klanten verder te helpen met hun productieproces. Of dat nu met de laserapparatuur zelf is of met opleidingen, lesmateriaal of onderhoudsproducten. We bieden graag alle mogelijkheden om van de lasermachine in jouw bedrijf een succes te maken. Totaaloplossingen noemen we dat!

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot de grootste partner van BRM-lasers in de Benelux. Dat gebeurt niet zomaar, dat hebben we namelijk te danken aan onze ervaring en vooral onze open communicatie. Geen kletsverhalen, maar gewoon de realiteit. Daarnaast zijn we ook ‘gewoon’ een stel enthousiastelingen die onze vakkennis en ervaring graag met jou delen en je kennis laten maken met onze machines en de voordelen die een lasermachine jou zou kunnen brengen. Kom gerust eens langs voor een demonstratie! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Geheel vrijblijvend, zo zijn we ook.

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

 

Vrotech in beeld

Wat we doen? Ervoor zorgen dat een lasermachine binnen jouw bedrijf succesvol wordt! Hoe dat er uit ziet? Dat zie je in onze bedrijfsvideo…

Bekijk video

Live de mogelijkheden ontdekken?

Plan vrijblijvend jouw demo en maak kennis met onze machines!

Benieuwd naar de kwaliteit en/of de werking van onze machines? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Wellicht kunnen we gelijk jouw eigen materiaal testen?

Plan hier je demo