Machinebouw

 

Essentiële onderdelen snel en makkelijk produceren

Binnen veel bedrijfstakken is het produceren of het traceerbaar maken van onderdelen en producten een belangrijk aspect, vooral binnen machinebouw. Vaak gebeurd dit door het toevoegen van markeringen aan een product. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan regel- en 2d codes, barcodes of serienummers. Maar ook het produceren van maatwerk frontpanelen of het maken van prototypes en machineonderdelen kan erg nuttig zijn bij het bouwen van machines of machineonderdelen. Een lasermachine kan hier een uniek en slim gereedschap voor zijn.

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Naast lasersnijden en laser graveren is markeren een van de essentiële bewerkingen van een lasermachine. De markeringen die je wilt toepassen op je items moeten tenslotte duurzaam zijn, en zowel fysiek als elektronisch lang leesbaar zijn. Een lasermachine van BRM maakt dit mogelijk. Onderdelen van diverse verschillende materialen kunnen nauwkeurig gemarkeerd worden met een minimale slijtage, en of je nu 1000 items tegelijk wilt markeren of juist maar een kleine oplage; met een lasermachine zijn ook kleinschalige producties mogelijk. Daar waar eerst handwerk nodig was om onderdelen of typeplaatjes te markeren, bespaar je veel tijd door het inzetten van een lasermachine. Besteedde je deze werkzaamheden eerder uit? Dan kun je nu alles in huis produceren. Tijdbesparend dus! En nog een bijkomend voordeel; met een hoge ROI heb je je machine ook nog eens snel terugverdiend!

Onze lasermachines hebben een hoge afwerkingsgraat. Duidelijke teksten en nummer op codeplaatjes met een consistente productie. Je mag er dus van uit gaan dat het laatste plaatje net zo leesbaar en hoog van kwaliteit is als het eerste.

En wat denk je van prototypes? Bij machinebouw is het belangrijk dat alle onderdelen binnen een machine goed met elkaar samenwerken en precies binnen de machine passen. Twijfel je over je design? Dan is een prototype zo gemaakt! Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren…

Selecteer een eindproduct

Houd jij je niet bezig met machinebouw?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo