Prototypes

Als machinebouwer weet jij als geen ander hoe belangrijk het is dat ieder onderdeeltje exact in de machine past en de juiste kwaliteit heeft. Er is namelijk niets vervelender voor jouw eindgebruiker dan steeds gestoord worden in het productieproces door een defect onderdeel. Je wilt dat jouw machine van de juiste kwaliteit is! Om dit voor te zijn ga je gedegen te werk. Bij het bouwen van de machine zorg je dat je ieder onderdeel gecontroleerd hebt voor het de machine in gaat. Bijvoorbeeld door er een prototype van te maken! Hoe? Bijvoorbeeld door het inzetten van een lasermachine en je prototypes lasersnijden.  

Het inzetten van een BRM laser bij het maken van prototypes kan jou als machinebouwer veel voordelen opleveren. Innovatieprojecten als het maken van prototypes, zijn berucht om hun omvang en het grote kostenplaatje maar bij prototypes lasersnijden is dat anders! Lasersnijden is namelijk een goedkope en snelle manier van produceren. Een soort ‘plug and play’ principe. Machine aan, en gaan! Prototypes lasersnijden maakt je daardoor veel flexibeler. Ontdek je een foutje, past het prototype in of van je machine niet goed? Dan maak je binnen zeer korte tijd een nieuwe! Zo kun je door prototypes lasersnijden ook op korte tijd fouten detecteren. Een belangrijk aspect waarmee jij je machine naar een hoog niveau kunt tillen, en de kwaliteit van je machine kunt waarborgen! Meten is weten, nietwaar? Naast het waarborgen van de kwaliteit van je machine of je onderdelen zijn er meer voordelen. Zo heeft een BRM laser een gigantisch scala aan materialen waaruit jij prototypes lasersnijden kunt. Dat is handig, want zo kom jij zo dicht mogelijk bij de realiteit. Daarnaast is een BRM laser ook nog eens uiterst precies. Met een laserstraal van 0,1 mm breed snijdt de machine met gemak de meest complexe vorm en kleine details. Gelukkig maar, want onderdelen of prototypes kunnen uit de kleinste objecten bestaan!

Wil je meer weten over prototypes lasersnijden? Of ben je benieuwd wat een BRM laser binnen jouw branche kan betekenen? We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden! Vanuit onze showroom in Tholen demonstreren we je graag hoe je een BRM laser kunt in zetten binnen je bedrijf en mag je op onze service rekenen om deze machine zo succesvol mogelijk te maken!