Decoratie en interieur

 

Maak decoratie of interieur helemaal ‘eigen’

Je kent het wel; je loopt een kamer binnen en van de grote meubelstukken tot de kleinste details is alles op elkaar afgestemd en klopt het totaalplaatje. Decoratie en interieur objecten zijn er in alle vormen en maten. Van 3D modellen tot wanddecoratie en van citymaps tot skylines. Wanneer jij je met decoratie en interieur bezig houdt is de kans groot dat je ook feeling hebt voor kunst en design. Decoratie en interieur objecten zijn alleen erg trendgevoelig, en hoe blijf je nu met de laatste trends mee gaan zonder dat je de mist in gaat met inkoop en voorraad?

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Een lasermachine geeft jou als specialist in decoratie en interieur grote vrijheid. Met een lasersnijder speel je gemakkelijk in op de vraag van de markt en je klant door middel van eigen designs, maar produceer je met hetzelfde gemak ook geheel nieuwe producten en designs zoals lampen en wanddecoratie op maat. En met een enorme vrijheid aan materialen maak je je designs ook nog eens écht uniek en passend bij ieder interieur. En heb je twijfels over je design of product? Dan maak je heel gemakkelijk een test of prototype met je lasersnijder. Hiermee houd je een totaaltraject in huis; van ontwikkeling tot realisatie. Kleinschalige productie wordt hiermee ook interessant; je hebt de vrijheid om maatwerk te leveren voor ieder interieur. Ook je eigen branding meegeven aan een product?

Dan heb je naast lasersnijden ook nog genoeg mogelijkheden met lasergraveren, bijvoorbeeld door jouw logo aan het product toe te voegen. Produceren met een lasermachine is door de “plug and play”-methode een laagdrempelige manier van produceren met een groot gebruiksgemak. Door het werken met een lasermachine ontstaan er producten die voor het bestaan van lasertechniek niet bestonden omdat ze bijvoorbeeld veel kleine nauwkeurige bewerkingen hebben die met andere technieken niet mogelijk waren. Denk aan lasergesneden lampen of citymaps. Hele unieke, exclusieve producten met een hoogwaardig design. Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren!

Selecteer een eindproduct

Geen raakvlakken met decoratie en interieur?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo