Met een lasermachine zijn de mogelijkheden oneindig.

Vrijwel elk materiaal is tot op 0,1 mm nauwkeurig te bewerken met een BRM-lasermachine. Of je nu wilt lasergraveren, lasermarkeren of lasersnijden; met onze lasermachines kun je op een klein oppervlak heel veel bewerkingen doen. Natuurlijk vraag je je af welke materialen dat dan allemaal zijn. Een logische vraag bij het ori├źnteren naar een lasermachine. Omdat er zoveel materialensoorten mogelijk zijn, hebben we een kort overzicht voor je gemaakt van de meest voorkomende bewerkingen met een BRM-laser. En eerlijk is eerlijk; dit is slechts een greep van de materialen die je kunt bewerken. The sky is the limit!

Staat het materiaal wat je zoekt niet in dit overzicht? Dan zou het zomaar kunnen dat je een wat specifieker materiaal zoekt. Neem in dat geval gerust eens contact met ons op! We helpen je graag aan de informatie die je zoekt. En kennen we het niet? Dan testen we het zorgvuldig voor je!

Jouw materiaal testen tijdens een demo?

Dat kan! Plan je een vrijblijvende demonstratie en we laten je live zien wat de kwaliteit en de werking van onze laser graveermachines op jouw materiaal is. We helpen je graag!

  • Geheel vrijblijvend
  • Showroom in Tholen
  • Eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Alle materialen

Benieuwd naar jouw eigen materiaal?

We testen graag vrijblijvend jouw eigen materiaal met onze machines!

Heb je jouw materiaalsoort niet kunnen vinden? Geen enkel probleem, we testen namelijk graag voor je of jouw materiaal te bewerken is met onze machines.