Print en Sign

 

Uitbesteden is verleden tijd, sneller leveren de realiteit

Als jij werkzaam bent binnen de branche Print en Sign werk je ongetwijfeld met veel verschillende soorten materiaal. Papier, re-board, foamboard en karton, maar ook kanaalplaat, plexiglas, acylaat, acrylox, folie etc. Een veelzijdige branche met diverse producten dus! Binnen Print en Sign is kwaliteit belangrijk. Je maakt je klant tenslotte daadwerkelijk visueel.  Je geeft hen een visitekaartje, zowel letterlijk als figuurlijk, en dat kaartje moet perfect zijn. In je dagelijkse werk komt het waarschijnlijk vaak voor dat je producten moet inkopen bij leveranciers of grotere concullega’s. Maar wat als je deze werkzaamheden in huis kunt houden? En daardoor goedkoper en sneller kunt produceren en leveren?

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Een lasermachine is een geliefd gereedschap binnen Print en Sign. Door het lasersnijden van verschillende materialen zoals bijvoorbeeld acrylaat heb je het maken van (complexe) vormen en letters écht zelf in de hand. Neem nu bijvoorbeeld freesletters. Normaal zou je ze inkopen, en gaan er zeker 2 a 3 dagen overheen voor je de producten verder kunt verwerken of bewerken. Met een lasermachine in jouw machinepark sla je die stap helemaal over. Letters en vormen ontwerp en produceer je in huis waardoor je snellere manier van werken krijgt. Je hoeft alleen je materiaal in te kopen. Een kortere en goedkopere productietijd dus!

Maar naast dat een lasersnijder veel voor je productie kan betekenen, biedt de machine je ook kansen op een breder vlak. Een lasermachine geeft je namelijk de mogelijkheid om meer verschillende producten aan je klant te bieden met het persoonlijke thema dat ze zoeken. Daar waar je normaal alleen reclameborden zou leveren, ben je nu in de mogelijkheid om ook kleinere signing, details en accessoires te kunnen leveren. Met een lasermachine van BRM vergroot je je aanbod naar de klant. Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren.

Selecteer een eindproduct

Niet werkzaam binnen Print & Sign?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo