Verpakkingen

Bijzondere producten verdienen bijzondere verpakkingen. Of de beste bescherming tijdens het verzenden wanneer het om fragile, breekbare producten gaat. Maar hoe kom je aan een passende verpakking? Een verpakking die je product aan alle kanten ondersteund of je product extra bijzonder maakt? Verpakkingen lasersnijden kan dan zomaar eens een uitkomst zijn! Met een BRM laser ben je in staat om prototypes van verpakkingen te maken maar ook series verpakkingen lasersnijden. Jouw product van een bijzondere verpakking voorzien maakt de kans dat de consument voor jouw product kiest tegelijkertijd aanzienlijk groter.

Kies je voor verpakkingen lasersnijden dan kies je voor flexibiliteit. In de eerste plaats flexibiliteit in materiaal. Zo kun je kiezen voor papier, kunststof, verpakkingsfolie, karton of golfkarton. Maar ook houten verpakkingen zijn soms een perfecte uitkomst, denk bijvoorbeeld aan een wijn- of bierverpakking. Naast materialen heb je bij verpakkingen lasersnijden misschien wel de grootste flexibiliteit in vorm.  Het enige wat je namelijk nodig hebt is een BRM laser, je materiaal en je design. En precies dat design geeft je de vrijheid die je zoekt om een verpakking op maat te creëren. Het maakt een lasermachine van BRM namelijk niet uit of je een kaarsrechte lijn of complexe vormen wilt snijden. Door de grote nauwkeurigheid kan de machine alle vormen aan en kun jij dus met gemakt de meest gedetailleerde verpakkingen lasersnijden! Een ander groot voordeel is dat je verschillende bewerkingen van je verpakking kunt combineren. Daar waar voorheen je materiaal verschillende processen onderging, laat je een BRM laser deze gemakkelijk combineren. Zo kun je in één productie niet alleen verpakkingen lasersnijden, maar zul je ze tegelijkertijd ook perforeren, rillen, gutsen of graveren.

Ben je benieuwd hoe je jouw productie van verpakkingen slimmer kunt vormgeven? Of heb je meer informatie nodig over verpakkingen lasersnijden? Neem dan eens contact met ons op. Samen met jou kijken we graag hoe we een lasermachine binnen jouw bedrijf succesvol kunnen maken!