Gevelreclame

Een veel voorkomend product binnen de Print & Sign-branche is gevelreclame. Sommige produceren het zelf, anderen kopen de doos- of freesletters die ze ervoor gebruiken weer elders in. Maar hoe makkelijk zou het zijn wanneer je gevelreclame zelf kunt produceren? Bijvoorbeeld door gevelreclame lasersnijden? Voor jou als signing specialist kan een lasermachine binnen jouw bedrijf je veel flexibiliteit geven. Vaak is het dé schakel tussen kleinere opdrachten snel kunnen leveren of productie uitbesteden.

Gevelreclame lasersnijden kan uit verschillende materialen. En dat is een groot voordeel, want zo is er voor iedere vraag een oplossing! Wil je gevelreclame lasersnijden uit hout, acrylaat of foam of ga je juist voor een gegraveerd bordje van plexiglas bij de ingang van het pand? Wat je ook kiest, een lasermachine van BRM kan veel verschillende materialen bewerken en je daarmee helpen je klanten nog sneller te kunnen bedienen. De vormvrijheid van een BRM laser is groot. Heel groot. Door een laserstraal van 0,1mm breed snijdt en graveert de machine de meest complexe vormen en fijnste details. Naast de snelle productietijd, scheelt gevelreclame lasersnijden met een lasermachine ook nog eens tijd in nabewerking. Zo kun je montagegaten direct samen met de andere vormen uitsnijden en hebben de randen van je letters door de hitte van de laserstraal gelijk een mooie afwerking. Vlam polijsten of schuren is daarmee niet langer nodig. Wil je je gevelreclame verlichten? Dan alleen het technische gedeeld van verlichting aanbrengen hetgeen wat over blijft.

Dat je onze machines veel terug vind bij sign specialisten mag duidelijk zijn. Je kunt er tenslotte nog veel meer mee dan alleen gevelreclame lasersnijden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan eens contact met ons op. Tijdens een demonstratie laten we je graag de voordelen van gevelreclame lasersnijden zien en laten we je kennis maken met alle andere mogelijkheden.