Stickers

Stickers om informatie over te brengen, stickers om merkbekendheid te vergroten, stickers om de weg te wijzen… Voor iedere vraag is er een sticker! Dat betekent automatisch ook dat de grootte en de vorm natuurlijk ook bij iedere sticker anders is. Gelukkig kun jij rekenen op de machines in jouw machinepark. Maar voor je het weet, heb je voor iedere bewerking een aparte machine nodig! Een machine om te bedrukken, om te stansen, om te snijden. Zo heb je nogal een flinke werkplaats nodig! Stel nou dat er een machine is die je voor meerdere opdrachten kunt inzetten? Een lasermachine kan dan zomaar eens een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld bij stickers lasersnijden!

Een lasermachine is een waardevolle toevoeging voor jouw machinepark. Niet alleen voor stickers lasersnijden, maar ook voor zoveel andere opdrachten! Laten we een lasermachine eens vergelijken met een plotter. Daar waar je bij een plotter toch regelmatig onderhoudskosten hebt, bijvoorbeeld voor het vervangen van mesjes, heb je bij een lasermachine geen onderhoudskosten. Stickers lasersnijden gebeurt namelijk contactloos! Er vind geen wrijving op je materiaal plaats, en dus is er ook geen slijtage! Het enige wat vervangen zou kunnen worden is je laserbuis. Gelukkig heeft een laserbuis in een BRM lasermachine een levensduur van gemiddeld 6 jaar (afhankelijk van aantal productie uren), dus kun jij voorlopig met een gerust hart stickers lasersnijden! Omdat tegenwoordig de vraag groter is dan de oplage, zul je met stickers lasersnijden te maken krijgen met grote en kleine oplages. Dat maakt gelukkig niets uit, want de producten van een lasermachine zijn 100% reproduceerbaar met dezelfde kwaliteit. Ook heb je met een lasermachine een ontzettende vorm- en materiaalvrijheid. Zo kun je je lasermachine naast stickers lasersnijden ook inzetten voor het snijden van drukwerk, logo’s of andere print en sign opdrachten!

Wil je meer weten over stickers lasersnijden of ben je benieuwd welke materialen je kunt bewerken? We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Samen met jou kijken we graag wat een BRM laser voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.