Logo’s

Jij als signing specialist weet maar al te goed; als bedrijf wil je goed zichtbaar zijn. Dat doe je onder andere door je website of je social media maar vanzelfsprekend wil je ook fysiek zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld door je logo aan de gevel van je bedrijfspand te bevestigen of als decoratie in je kantoor. In beide gevallen is een logo lasersnijden een interessante optie. Heb je al signing in of op je pand? Dan kan een logo lasersnijden kan nog veel meer andere einddoelen hebben. Bijvoorbeeld als sleutelhanger of taarttopper op de petit fours op de opening van je bedrijfspand. Je kunt het zo gek niet bedenken; een lasergesneden logo kun je voor van alles gebruiken.

Ieder logo heeft zijn eigen vorm of lettertype. Ga je een logo lasersnijden, dan wil je natuurlijk het perfecte resultaat bereiken. Het is niet voor niets het beeldmerk van jouw bedrijf of jouw klant. Met een lasermachine van BRM hoef je geen kwaliteit in te leveren. Door de grote vormvrijheid van de machine kan hij met gemak iedere vorm en dus ieder logo lasersnijden. En wat denk je van materiaalkeuze? Wil je een logo lasersnijden voor buiten, dan zul je vaak gebruik maken van acrylaat of een ander kunststof. Maar ga je een logo lasersnijden met het decoreren van je bedrijfspand als doel? Dan zijn er nog veel meer materialen mogelijk! Wat dacht je van hout? Of schuim? Of als 3D-object van karton? Of wellicht kun je bijzondere materialen zelfs combineren! Maak van je logo een echte eye-catcher! Naast een logo lasersnijden met een lasermachine kun je met een BRM laser ook perfect lasergraveren. Dat maakt de mogelijkheden om een bijzonder, uniek logo te maken nog veel groter! Jij als specialist op gebied van signing kent als geen andere de materialen om een bijzondere attentiewaarde te geven aan een logo.

Wil je meer weten over een logo lasersnijden? Of ben je benieuwd hoe onze machines werken? Laat het ons weten. Samen met jou kijken we graag hoe je een BRM laser het beste in kunt zetten binnen jouw bedrijf.