Bewegwijzering / Signing

Een logo op de gevel van je bedrijfspand, bewegwijzering op je parkeerterrein, een naambordje bij je kantoor. Maar ook afdelingsnamen op ontvangstbalies, decoratieve uitingen of teksten op muren; signing is een breed begrip! Toch heeft het allemaal hetzelfde doel; het bedrijf, de locatie of de persoon laten opvallen! Als signmaker weet je maar al te goed hoe belangrijk signing is voor je klant en weet je ook als geen ander hoe divers signing kan zijn. Maar… Sommige signing kan wat complexer zijn dan de ander. Bijvoorbeeld omdat het een complexe vorm heeft en je het daarom moet inkopen of omdat het op materiaal moet komen, passend bij de omgeving. Hoe doe jij dat? En heb je wel eens gehoord van signing lasersnijden? Een moderne techniek met veel voordelen!

Het grootste voordeel van signing lasersnijden voor jou als signmaker is ongetwijfeld flexibiliteit die je met de machine krijgt. Je bent flexibel om verschillende materialen te gebruiken maar ook in tijd! Want daar waar je eerder je spullen inkocht en op je items moest wachten, kun je nu direct je signing lasersnijden en de klant veel sneller van dienst zijn! Neem nu bijvoorbeeld gevelreclame, een voorbeeld van signing. Normaal kocht je waarschijnlijk freesletters in. Soms was de levertijd korter, soms langer maar je spullen waren nooit direct in huis. Met signing lasersnijden is dat anders. Door de gemakkelijke bediening van de machine wordt signing lasersnijden echt zo makkelijk als ‘plug and play’. Maar snelheid en flexibiliteit is niet je enige voordeel. De hoge precisie van de machine maakt dat jij alle denkbare vormen signing kunt lasersnijden. Door een laserstraal van 0,1 mm breed kun je gemakkelijk complexe vormen, fijne details of kleine letters realiseren. In vergelijking tot frezen is dat een heel verschil. Met frezen houdt je namelijk altijd een radius in je hoeken. Bij signing lasersnijden is dat verleden tijd en heb je, indien wenselijk, altijd kaarsrechte hoeken.

Benieuwd naar alle voordelen van signing lasersnijden? Of ben je gewoon benieuwd hoe onze machines werken? Zowel telefonisch als in onze showroom in Tholen staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. De machine live aan het werk zien? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende demonstratie! We delen onze kennis graag met je!