Kartonnen figuren

Kartonnen figuren. Ze zijn er in alle soorten en maten. Groot, klein, bedrukt of onbedrukt. Als decoratie, als bewegwijzering, als display. “You name it, they have it”! Door duurzame en milieuvriendelijke overwegingen zijn kartonnen figuren tegenwoordig steeds populairder. Grote platen golfkarton die omgetoverd worden tot passende aankleding van je beursstand, etalage of interieur. Maar hoe produceer je die objecten? Hoe krijg je de meest complexe vormen uit dit materiaal? Door kartonnen figuren lasersnijden bijvoorbeeld! Een perfecte manier om de gewenste decoratie zo dicht mogelijk bij de identiteit van je klant of hun product te krijgen!

Kartonnen figuren kunnen nogal verschillen van vorm. Zeker wanneer ze ook nog eens allemaal een ander doel dienen, en helemaal in stijl van het bedrijf of thema moeten worden gebracht! Kun je al deze kartonnen figuren lasersnijden? Zeker wel! Het enige wat jij je als producent af moet vragen is of de grootte van het ontwerp overeenkomt met je lasersnijder. Voor een kartonnen beursstand heb je namelijk een groter oppervlak nodig dan voor een kartonnen dier als decoratiestuk. Kartonnen fihuren lasersnijden met een lasersnijder is een interessante manier van produceren. Zo is lasersnijden sneller dan snijden, zeker bij dikker (golf)karton. En dat produceren met hoge snelheid levert jou als producent waardevolle tijdswinst op! Naast de snelheid van de machine, is de nauwkeurigheid bij kartonnen figuren lasersnijden ook een belangrijk voordeel. Door een laserstraal van 0,1 mm breed snijdt je met gemak de meest complexe vormen uit. Zo wordt je kartonnen figuur niet alleen effectief, maar ook nog eens decoratief. Heb je bedrukt of gecoat karton? Geen probleem. Een lasermachine van BRM snijdt met hetzelfde gemak jouw kartonnen figuur in de vorm die jij aangeeft. Het enige wat je nodig hebt is dus een ontwerp, materiaal en een BRM laser. Zo makkelijk is het!

Wil je meer weten over kartonnen figuren lasersnijden? En wil je weten of het gebruik van een lasermachine interessant is voor jou bedrijf? We helpen je graag verder!