Reclameborden

De ene keer heb je een reclamebord als signing aan je pand, de andere keer hangt er een reclamebord ter promotie aan de kant van een sportveld. En voor weer een andere gelegenheid wil je reclameborden gebruiken om meer sfeer te geven aan je beursstand of promotieruimte. Hoe je het ook wend of keert; een reclamebord heeft altijd als doel om je zichtbaarheid te vergroten! Reclameborden zijn dan ook in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Jij als specialist in signing weet dat natuurlijk als geen ander. Maar hoe maak jij reclameborden? Bestel je een vast formaat en beletter je het bord? Of besteed je de opdracht uit omdat je niet al het gereedschap in huis hebt?

Vanaf nu hoeft dat niet meer. Je kunt namelijk gemakkelijk zelf je reclameborden lasersnijden met een BRM laser! Wat voor reclameborden? Alle soorten! Wanneer je een lasermachine in huis hebt is reclameborden lasersnijden een fluitje van een cent, hoe complex de vraag ook is. Wil je reclameborden lasersnijden van kunststof? Geen probleem! Wil je liever je reclamebord onderdeel laten zijn van je beursstand door je logo in hout te graveren? Ook dan is een lasermachine jouw ideale gereedschap! Een BRM laser is in staat om een groot scala aan materialen te bewerken. Niet alleen door reclameborden lasersnijden maar zeker ook door ze te graveren! Het enige wat jij nodig hebt is een lasermachine, je materiaal en een ontwerp. En dat ontwerp? Dat kun jij als signmaker zo gek maken als je wilt. Door de nauwkeurigheid van de machine is zijn kleine letters, fijne details en complexe vormen geen uitdaging bij reclameborden lasersnijden. Dat maakt jou in staat om op en top maatwerk te kunnen leveren! En denk eens aan de tijdswinst die reclameborden lasersnijden jou oplevert. Daar waar je voorheen misschien onderdelen uitbesteedde, houd je nu het hele proces in huis; van ontwerp tot realisatie. En omdat de machine zo veelzijdig is zul je merken dat je al snel randartikelen zult gaan verkopen naast alleen reclameborden lasersnijden!

Wil je weten hoe onze machines werken en wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of wil je weten hoe je jouw materiaal kunt gebruiken bij reclameborden lasersnijden? We staan voor je klaar en leggen het je graag uit!