Drukwerk (kaarten, visitekaartjes etc)

Drukwerk. Het is er in alle denkbare vormen en maten… Direct mails, visitekaartjes, flyers; noem maar op! En wat dacht je van het materiaal? Papier of karton, gecoat of ongecoat… Er zijn zo veel mogelijkheden! Om drukwerk extra op te laten vallen wordt er steeds vaker gekozen voor een opvallend formaat, materiaal of een opvallende vorm. Stansen is dan ook een vaak gebruikte techniek. Toch is stansen een wat oudere techniek die vaak erg kostbaar is. Dat komt omdat voor iedere vorm een nieuwe stans gemaakt moet worden. Zeker wanneer er meerdere bijzondere uitingen in één zending zitten kan dat soms nadelig zijn voor het budget van jouw klant. Zijn er dan geen modernere technieken? Zeker wel! Drukwerk lasersnijden bijvoorbeeld!

Drukwerk lasersnijden met een lasermachine van BRM is een interessante techniek voor jou als specialist in Print en Sign. En, vooral in vergelijking met stansen, een veel goedkopere manier! Weg met verschillende stansen; een ontwerp, de machine en het materiaal is het enige wat je nodig hebt. Drukwerk lasersnijden is dan ook kostenbesparend, voor zowel jou als voor jouw klant. De vorm van je ontwerp heeft geen impact op de productie wanneer je aan de slag gaat met drukwerk lasersnijden. Een lasermachine produceert contactloos waardoor er geen wrijving op het materiaal ontstaat. Door de verschillende assen van de machine en de 0,1mm brede laserstraal heeft BRM de perfecte combinatie gevonden om een enorme vormvrijheid te krijgen. Met een BRM laser ben je dus in staat om de meest complexe vormen, fijnste details en kleinste letters te realiseren. Ook de grootte van de oplage maakt geen indruk op een lasermachine. Van kleine tot grote oplages; iedere opdracht is bij drukwerk lasersnijden 100% reproduceerbaar zonder verlies van kwaliteit. En wat denk je van de tijd die je daar als specialist mee wint? Nooit meer wachten op een stans, maar gelijk aan de slag!

Het is dan ook niet voor niets dat drukwerk lasersnijden steeds populairder wordt. Misschien kan een lasermachine jou ook helpen in jouw productie proces! Ben je benieuwd naar drukwerk lasersnijden of wil je weten hoe onze machines werken? Samen met jou gaan we op zoek naar welke machine het beste bij jou of jouw bedrijf past.