Kunststofverwerkers

 

Combineer meerdere bewerkingen binnen één proces

Kunststof is er in alle soorten en maten: technisch kunststof, gekleurd kunststof, transparant kunststof. Noem maar op. Dat hoeven we jou als specialist dan waarschijnlijk ook niet te vertellen. Wanneer je kunststof verwerkt, bijvoorbeeld om het op maat te maken, zal je meestal gebruik maken van een freesmachine. Toch kent een freesmachine in combinatie met jouw kunststof toch ook een paar nadelen. Altijd witte en ruwe randen na het frezen. Nooit écht haakse hoeken kunnen maken. Hoge slijtage aan je frees… Herken je het?

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Een lasermachine kan in dat opzicht veel voor je betekenen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet langer meer eerst je plaatmateriaal vast te leggen door vacuüm te gebruiken. Doordat een lasermachine contactloos je plaat bewerkt is er geen kans op verschuiving. Een ander voordeel met lasersnijden van kunststof is de precisie van de machine. Met een nauwkeurigheid van 0,1 mm bewerk of verwerk je niet alleen met gemak rechte/haakse hoeken maar ook complexe vormen in acrylaat, POM, polycarbonaat, PMMA en vele andere soorten kunststof. Ook in de nabewerking biedt een lasermachine voordelen. Door het lasersnijden versmelten de randen van je kunststof lichtjes waardoor je een egale, zachte rand aan je kunststof krijgt. Daar waar je eerder dus moest vlampolijsten, is dat met een lasermachine niet meer nodig.

Je hebt directe afwerking op je eindproduct! Een lasermachine versnelt je productie door een aantal stappen over te slaan in het proces bijvoorbeeld door het combineren van lasersnijden en afwerken. Twee vliegen in één klap! Een lasermachine van BRM is een betaalbare oplossing om kunststof te verwerken. En binnen die kunststofverwerking heb je de keuze uit diverse bewerkingen. Met de lasermachine ben je niet alleen in de mogelijkheid om te lasersnijden, maar ook om te graveren, markeren, coderen en personaliseren. Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren.

Selecteer een eindproduct

Ben jij geen kunststofverwerker?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo