Lichtbakken

Wanneer de avond valt, valt het pas écht goed op; lichtgevende gevelreclame. Deze lichtbakken zijn er in alle vormen en maten en kunnen per klant een andere functie hebben. Als signmaker hoeven we jou dat vast niet te vertellen. En, we hoeven jou waarschijnlijk ook niet te vertellen hoe je deze lichtbakken eigenlijk maakt! Maar heb je ook wel eens nagedacht over de inzet van een lasermachine? Lasertechniek kan voor jou als maker een interessante toepassing zijn. In plaats van een compleet afgewerkt product kun je met een lasermachine ook onderdelen maken van een groter geheel. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig onderdelen van lichtbakken lasersnijden!

Wanneer je lichtbakken opbouwt, weet je dat er verschillende onderdelen zijn. Je hebt (uiteraard) het licht, je hebt de doos, maar hoe kom je aan de vorm waar het licht door schijnt? Vaak is deze vorm van kunststof en vind je dit terug in allerlei vormen en maten. Ieder logo of iedere uiting is tenslotte anders! Als signmaker met een grote werkplaats realiseer je deze vorm misschien in eigen huis met een freesmachine. Als signmaker met een kleinere werkplaats koop je deze vormen misschien in. Of je nu freest of inkoopt; beide oplossingen duren langer dan deze vormen van lichtbakken lasersnijden! Een BRM laser is een betaalbare maar kwalitatief hoge machine die je o.a. in tijd een groot voordeel geeft. Je productie houdt je hiermee namelijk kort en ook nog eens in eigen huis! Maar onderdelen van lichtbakken lasersnijden kent nog meer voordelen. Onder andere de vorm die je nodig hebt. Met een 0,1 mm brede laserstraal is geen vorm te gek. Complexe vormen, fijne details of kleine letters? Een BRM laser volgt jouw ontwerp naadloos! Een van de andere voordelen  bij onderdelen van lichtbakken lasersnijden is de afwerking. Een enorme tijdswinst! Door de hitte van diezelfde nauwkeurige laserstraal wordt de snede van je materiaal licht versmolten. Hierdoor krijg je een gladde afgewerkte rand en een product wat direct klaar voor gebruik is!

Onderdelen van lichtbakken lasersnijden is dus op veel manieren voordelig voor jou als maker. We kunnen je er nog veel meer over vertellen! Meer weten over deze techniek? Of onze machines live in actie zien? We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je kennis te laten maken met BRM lasers!