Een goede voorbereiding lasertechniek voor studenten op de werkvloer.

Direct aan de slag met het ontdekken van lasertechniek

Als echte onderwijsspecialist verzorgt Vrotech totaaloplossingen voor het onderwijs. We weten namelijk als geen ander dat onderwijs moet aansluiten bij de praktijk die ze op de werkvloer kunnen tegenkomen. Dat vraagt dan ook om een goed uitgeruste en professionele werkplaats waarin studenten zich in een optimale omgeving bevinden om te leren weren met moderne technieken. Het werken met een BRM-laser is zo’n lasertechniek. Maar hoe gaan je studenten daarmee om?

Lesmateriaal lasertechniek

Naast het verzorgen en installeren van onze lasermachines binnen je school, zetten we graag een stap extra. We denken namelijk graag mee hoe we je machine zo optimaal kunnen laten werken. Naast cursussen voor docenten ontwikkelden we daarom een paar jaar geleden een extra stap in deze totaaloplossing, namelijk; lesmateriaal. Met dit lasertechniek lesmateriaal kunnen de leerlingen zelf op een gestructureerde manier zelfstandig aan de slag met de software en de machine. Op deze manier ontdekken ze steeds meer mogelijkheden van de lasermachine zelf die ze ook weer in andere projecten kunnen toepassen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het technische inzicht wat het studenten oplevert. Daarnaast is het lesmateriaal lasersnijden en laser graveren van Vrotech ook een ontzorging voor jou als docent, je hoeft namelijk niet langer zelf opdrachten te maken! Het lesmateriaal lasersnijden en laser graveren wordt gebruikt op vmbo-, mbo-, VTI- en STEM-scholen in Nederland en België en is bijvoorbeeld geschikt voor vmbo-afdelingen als PIE, BWI, T&T en D&P.

Aanbod

Het lesmateriaal bestaat uit 15 opdrachten, zowel voor BRM-lasers uit de Pro- als de Slim serie. De opdrachten zijn netjes samengevat in een theoriemap, en de opdrachten krijg je aangeleverd op een meegeleverde USB-stick. De opdrachten zijn gevarieerd en bereiken iedere doelgroep; technische producten voor de technische jonge breinen, creatieve en mode-accessoires voor de artistieke studenten en alles daar tussenin! Zo bereik jij als docent, en wij als specialist allebei ons doel; techniek spannend en interessant houden. Heb je het wel gezien met de huidige opdrachten? Dan bieden we sinds kort ook een vervolg-pakket aan. Met nóg diversere opdrachten, kennis van lasertechniek en de uitdaging voor je studenten om te experimenteren met materiaal. Laat jouw studenten kennismaken met de veelzijdige lasertechniek door ons lesmateriaal lasersnijden en lasergraveren.

Interesse in ons lesmateriaal? Je kunt het lesmateriaal direct bij ons bestellen. Heb je toch nog vragen over het aanbod, de opdrachten of de toepassing ervan? Neem dan zeker even contact met ons op, we helpen je graag verder!

Jouw onderwijspartner

Onderwijsspecialist zijn we niet voor niets. We helpen je namelijk graag, op alle vlakken! Of dat nu is in de voorbereiding op een aankoop, advies op locatie, installatie van je machine of met cursussen op onze of jouw locatie. We staan voor je klaar! We denken graag mee in een zo efficiënt mogelijke inzet van BRM-machines in jouw praktijklokaal of professionele werkplaats.