Elektrotechniek

 

Perfect gereedschap voor een specifieke branche

Een lasermachine gebruiken binnen elektrotechniek. Een scenario wat je je wellicht nog niet kunt voorstellen. Toch is een lasermachine een steeds populairder wordend gereedschap, die jouw werkzaamheden als elektricien makkelijker kan maken! De laatste jaren mochten we onze machines steeds vaker plaatsen bij bedrijven die zich bezig houden met elektra.

En nu vraag jij je natuurlijk af; waarom?

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Niet in iedere situatie kun je standaard elektra plaatsen. Dat kan zijn omdat de plaats van het elektra zich er niet voor leent, of omdat de onderdelen net te groot of te klein zijn. Een lasermachine van BRM kan dit makkelijker voor je maken. Met een lasersnijder produceer je namelijk gemakkelijk maatwerk behuizingen waardoor je toch de resultaten behaald die je met standaardonderdelen wellicht niet voor elkaar kreeg. Door de precisie van de laser kun je producten leveren waar geen enkel bevestigingsmateriaal, zoals bijvoorbeeld lijm, meer voor nodig is. De lasermachine is namelijk 0,1 mm nauwkeurig waardoor je verbindingen in je product maakt die exact in elkaar passen. Daarbij ben je vrij in materialen, grootte en design; the sky is the limit! Twijfels over het design van je behuizingen? Maak met de lasermachine een prototype! En nu je door de lasersnijder de productie die je eerder uitbesteedde in huis houdt, versnel je ook nog eens je productieproces.

Maar niet alleen nieuw gemaakte behuizingen zijn een optie. Ook bestaande producten, zoals spuit-gegoten onderdelen, kun je makkelijk bewerken om zo tóch maatwerk te kunnen leveren.

Laat je liever je eigen logo of het logo van de klant achter op je producten? Zelfs personaliseren is geen uitdaging met deze techniek. Je ziet; een tal van mogelijkheden met een lasermachine. Een betaalbare machine die ook nog eens snel terug te verdienen is. Zeker wanneer je eerder werkzaamheden elders onderbracht! Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren.

Selecteer een eindproduct

Geen raakvlakken met elektrotechniek?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo