Awards en Trofeeën

 

Een bijzondere herinnering aan een bijzondere competitie of evenement

Award en trofeeën zijn er in alle soorten en maten. Van klassieke designs tot maatwerk; voor iedere prestatie is er een passende vorm die aansluit bij de gelegenheid van de minst. Vaak worden bestaande vaste vormen verfraait door een gravure. De gravure op de award of trofee onderstreept de prestatie en moet dus kwalitatief hoog zijn. Door de nauwkeurigheid van de BRM lasers kunnen de machines naast lasersnijden ook perfect lasergraveren. Gravures van hoge kwaliteit en in samenwerking met jouw eigen tekenprogramma zijn de teksten en ontwerpen oneindig.

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Maar wat als een gelegenheid vraagt om een niet-standaard vorm? Maar om een award of trofee die aansluit bij de organisator, het evenement of het bedrijf? Ook dan biedt een lasermachine veel mogelijkheden voor je. Naast het ontwikkelen van eigen vormen, zijn de keuzes ook breed doordat je veel verschillende materialen kunt bewerken. Daardoor heb je de mogelijkheid om de award of trofee écht zelf te maken en te personaliseren. Dat scheelt een stap binnen je verkooptraject, want met het zelf maken van je producten hoef je niet langer awards en trofeeën in te kopen. Sneller en eenvoudiger produceren dus!

Op zoek naar een alternatief voor je award of trofee? Bedenk je dan dat onze lasermachines ook moeiteloos spiegels kunnen graveren. Een mooie extra toevoeging aan je productaanbod.

Al met al is een lasermachine binnen jouw branche zowel kosten- als tijdbesparend. Win-win, dachten we zo! Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren.

Selecteer een eindproduct

Geen specialist in awards en trofeeën?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo