Custom Awards

Als winnaar van een wedstrijd of competitie etaleer je je prijzen met trots. Als organisator van die wedstrijd of competitie is het dan ook het leukste dat de prijs van jouw evenement met trots vooraan staat! Daarom wil je iets anders dan een standaard beker of glazen trofee. Iets wat aansluit op je evenement. Maatwerk. En laat jij als maker daar nu net alle verstand van hebben? Maatwerk is tenslotte hetgeen wat jou onderscheidt van de rest! Zagen, frezen, snijden. Allemaal technieken waarmee jij het perfecte eindresultaat bereikt. Maar wist je dat het ook makkelijker kan? Door custom awards lasersnijden bijvoorbeeld?

Een lasermachine van BRM is hét gereedschap om maatwerk te kunnen leveren. En, helemaal geschikt wanneer je custom awards lasersnijden gaat! De lasermachine maakt het mogelijk om veel verschillende materialen in diverse vormen te kunnen maken. Wil je custom awards lasersnijden van hout, kunststof of een ander materiaal? Geen probleem! Wil je liever toch een glazen trofee graveren? Ook dan staat de BRM laser tot je beschikking! Je materiaalvrijheid is ontzettend groot. Omdat je met een lasermachine écht in staat bent om maatwerk te maken is de oplage niet van belang. Zo kun je perfect meerdere custom awards lasersnijden, maar ben je net zo makkelijk in staat om alleen enkele stuks te produceren. En heb je ook designers in huis? Dan is de sky the limit! Complexe vormen, kleine letters of fijne details? Het is geen probleem voor onze BRM lasers. Door de 0,1 mm breedte van de laserstraal kan de machine iedere vorm aan en kun jij de meest bijzondere custom awards lasersnijden. Juist in de design-fase van  custom awards lasersnijden kan een lasermachine erg belangrijk zijn. Maak je een prototype van je award? Dan is het door de snelheid van de machine niet zo erg om een onderdeel overnieuw te moeten maken. Zo kun je je ontwerp finetunen tot het perfecte resultaat!

Ben jij een specialist in awards en trofeeën? En is custom awards lasersnijden een interessante techniek voor jou? We staan voor je klaar om je het te laten zien! Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende demonstratie en ontdek wat een lasermachine voor jou kan betekenen!