(Glazen) Awards

Een mooie glazen award. Als dank voor je inzet, als bekroning op het harde werken. Deze prijs is meer dan verdiend, gefeliciteerd. De kwaliteit die de ontvanger van de award in zijn prestaties stopt, verdient minstens net zo’n kwalitatieve award en gravure. Daarom wordt het graveren van zo’n glazen award aan een specialist als jij uitbesteed. Jij als specialist in (sport)prijzen en awards hebt de tools om dit voor elkaar te krijgen… Maar heb je ook écht de juiste tools? Is er (ongemerkt) geen makkelijkere en preciezere manier van werken waardoor jij je klanten nog beter kunt bedienen? Wij weten dat dat zo is. Door awards lasergraveren bijvoorbeeld!

Glas is een uitstekend materiaal om met een lasermachine te bewerken. Met een BRM laser tover je binnen no time een mooie kwalitatieve gravure op je glazen award. Door awards lasergraveren creëer je een wazig effect op het glas. Je kunt het vergelijken met zandstralen. Een prachtige matte look die echt een luxe uitstraling en een duidelijk contrast geeft. Welk ontwerp je ook hebt, een BRM lasermachine draait er zijn hand niet voor om. Een groot voordeel van een BRM laser! De lasermachine heeft een laserstraal van 0,1 mm. Hierdoor kun je de kleinste lettertjes en fijnste details op je awards lasergraveren. Naast de hoge precisie, hoef je niet bang te zijn voor schade aan je glazen award, wat toch een kostbaar product is. Dat komt omdat een lasermachine contactloos produceert. Er ontstaat dus geen wrijving op je materiaal wat weer voor schade of breuk kan leiden. Awards lasergraveren is een veilige bewerkingsmethode, dus! Door glazen awards lasergraveren bespaar je ook in tijd. Nabewerken is namelijk niet nodig. Je kunt in feite graveren terwijl je klant er op wacht!

Wil je meer weten over glazen awards lasergraveren? Of ben je benieuwd welke machine het beste bij jou en jouw bedrijf past? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende demonstratie.