BRM lasers

De BRM lasers van VROTECH zijn met eigenschappen als hoge precisie, hoge loopsnelheid, gladde snijkanten en hoge efficiëntie een absolute meerwaarde voor uw productiebedrijf.

Lasersnijden

De BRM lasers van VROTECH geven u de mogelijkheid om adequaat in te spelen op de wensen van uw klanten. U kunt ingewikkelde opdrachten met hoogwaardige bewerkingen snel uitvoeren. Zo kunt u flexibel reageren op vragen uit de markt en daarin voorop blijven lopen. U biedt uw klanten vernieuwende oplossingen in design en productiewijze, dankzij onze BRM lasers. Perfectie in snijkwaliteit en nauwkeurigheid zijn gemakkelijk haalbaar met de betrouwbare en gebruiksvriendelijke CO2-lasermachines van VROTECH.

Lasersnijden van alle soorten niet-metalen vindt steeds meer toepassing. Kunststoffen, zachte houtsoorten, papier, karton en geperste materialen zijn uitstekend te lasersnijden met een CO2-laser.

Lasergraveren

Met gereduceerd vermogen van de laserstraal kan aan de oppervlakte van een voorwerp een markering worden aangebracht. Lasergraveren is snel, nauwkeurig en in dezelfde productiegang uit te voeren als het snijden, wat kosten bespaart. Logo’s, merknamen, product- of serienummers of zelfs gebruiksaanwijzingen kunnen met lasergraveren worden toegevoegd. Met een CO2-laser of fiberlaser uit ons assortiment BRM lasers heeft u een flexibele, gebruiksvriendelijke, betrouwbare en betaalbare aanvulling van uw machinepark.

BRM lasers altijd gebruiksklaar

VROTECH levert de BRM lasers gebruiksklaar bij u af. Na de installatie werkt uw laserapparaat met luchtcompressor, afzuiging, waterkoeling en rotatie-unit. Na een eerste instructie helpt de Nederlandstalige handleiding u direct op weg. De gebruiksvriendelijke LaserWork software leest alle standaard tekeningformaten.

Advies

Advies moet u vooruit helpen, daarom houden wij het begrijpelijk: wij leveren ongewoon goede producten en u krijgt een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zo kunt u de juiste keuzes maken en hebt u blijvend een goed gevoel over uw investering.

Bel of mail gerust en maak een afspraak!

Vraag vandaag nog een demonstratie aan!

Vraag aan