BRM Fiberlaser 20 Watt

De BRM Fiberlaser 20 Watt is een fiberlaser met lage operationele kosten die uitermate betrouwbaar werkt onder alle omstandigheden. Met de BRM Fiberlaser 20 Watt heeft u een uitstekende keus gedaan.

Snel graveren

Met de BRM Fiberlaser 20 Watt kunt u direct en snel graveren in metalen zoals RVS, messing, brons, aluminium en zilver. U hoeft het oppervlak niet met een voorbewerking geschikt te maken voor het laseren, zoals bij een CO2-lasermachine. Hiermee bespaart u veel extra werk en tijd, zeker als u grote aantallen voorwerpen te graveren krijgt. Het werkblad van 160×160 mm is geschikt voor het snel graveren van kleine voorwerpen en het maken van etiketten, naambordjes en andere markeringen. Armbandjes, telefoons en typeplaatjes, u kunt in alle gevallen snel een super strakke gravure of markering maken.

Rendement

De BRM Fiberlaser 20 Watt koopt u voor de lange termijn dankzij de lange levensduur van de laser. De fiberlaser is daarnaast niet storingsgevoelig en behoeft amper onderhoud, wat goed is voor het rendement van uw investering. Bovendien gaan fiberlasers zuiniger met hun energie om dan CO2-lasers en kunnen ze een rendement halen van wel 30%. Door het lage energieverbruik van de BRM Fiberlasers zijn ook de kosten per markering concurrerend laag.

Veiligheid

Aan uw veiligheid is ook de grootste zorg besteed. De BRM Fiberlaser 20 Watt is voorzien van een automatische deursluiting en dubbele bediening, zodat u nooit de machine kunt starten terwijl u nog iets in de machine legt.

Opties

De BRM Fiberlaser 20 Watt kent op de standaarduitvoering nog een aantal opties, zoals een werkblad van 280×280 mm, autofocus van de laserstraal, in 3D graveren, 360º-rotatieunit, draaischijf of lopende band.

BRM Extractor S

Voor het gebruik van de BRM Fiberlaser 20 Watt in een gesloten ruimte levert VROTECH optioneel een BRM Extractor S filterunit. De capaciteit van de filterunit is afgestemd op de BRM Fiberlaser 20 Watt.

Verdere specificaties:

  • Focus: handmatig
  • Opstelling: vrijstaand of desktop
  • Windows pc: geïntegreerd
  • Koeling: lucht