Uitvaart en Overlijden

 

Een blijvende, persoonlijke herinnering van hoge kwaliteit

Als een dierbare overlijdt, proberen de nabestaanden de uitvaart en het traject daarna zo persoonlijk mogelijk te maken. Geheel in stijl zoals de overledene dat gewild zou hebben. Na de uitvaart is vaak de herinnering die overblijft. Daarin zijn persoonlijke en tastbare items of monumenten erg belangrijk. Als specialist in grafmonumenten, grafmarkeringen, kisten en/of urnen wil je aan deze verwachtingen graag voldoen.

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Het gebruik van een lasermachine geeft jou als producent die vrijheid. Of dit nu gaat om een persoonlijke gravering op de urn of een tijdelijke markering op het graf, wachtend tot het definitieve grafmonument komt; ieder item kan door middel van lasertechniek in de persoonlijke stijl van de overledene gemaakt worden. Naast de mogelijkheid tot personaliseren ben je door middel van een lasermachine ook in de mogelijkheid om verschillende materialen te gebruiken. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan graniet of natuursteen, maar ook aan plexiglas, acrylaat, RVS en glas wat ook veel voorkomende materialen binnen de uitvaartbranche zijn. Een lasermachine helpt je bij het maken van kwalitatieve, duurzame gravures. Geen handwerk of manuele frees meer, maar snellere, kwalitatievere en nauwkeurigere gravures.

Binnen de uitvaartbranche kom je nauwelijks grote oplages tegen. Het gaat tenslotte om persoonlijke producten. Die losse productie is een extra reden waarom een lasermachine interessant kan zijn voor jouw bedrijf; kleine oplages brengen geen extra kosten met zich mee. Al lijken de mogelijkheden binnen de uitvaartbranche beperkt, toch zijn er een hoop alternatieven waarbij je de lasermachine toch goed in kunt zetten. Bijvoorbeeld bij alternatieve grafmarkeringen waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Ook hout is perfect bewerkbaar met een lasermachine en laat zich gemakkelijk personaliseren. Vooral de snelheid en het gebruiksgemak van de machine zullen je helpen met je productieproces. Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren.

Selecteer een eindproduct

Geen raakvlakken met de uitvaartbranche?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo