Tijdelijke grafmarkering

Wanneer een dierbare overleden is kan het vaak langer duren voordat er een definitief grafmonument geplaatst kan worden. Juist die tijd, zo vlak na een uitvaart, is voor nabestaanden vaak het meest belangrijk. Een graf zonder aanduiding kan dan vaak kil of kaal aanvoelen. Een tijdelijke grafmarkering kan dan een oplossing zijn. De naam zegt het ook al; een mooie markering ter overbrugging. Vroeger was een tijdelijke grafmarkering een extra hoge kostenpost, maar tijden technieken zijn tegenwoordig veranderd. Zo zijn er goedkopere materialen die minstens dezelfde uitstraling hebben of technieken met minstens dezelfde kwaliteit, zoals een tijdelijke grafmarkering lasergraveren bijvoorbeeld.

Een tijdelijke grafmarkering lasergraveren is een makkelijke manier van produceren die ook nog eens laag is in kosten. Niet alleen kosten van produceren, maar ook in materiaal. Zo kun je een tijdelijke grafmarkering lasergraveren op een houten monument, maar kun je ook kiezen voor kunststof, natuursteen of glas. Daarnaast kun je de markering volledig personaliseren wanneer je kiest voor lasergraveren. Zo maak je een grafmarkering die volledig bij de overledene past, iets wat erg belangrijk is in deze tijd. Bij een tijdelijke grafmarkering lasergraveren met een lasermachine heb je niet langer kosten per letter, zoals dat vroeger was. Een lasermachine kan in één keer een heel ontwerp graveren zonder daarbij hoge kosten te maken. Een tijdelijke grafmarkering kan door lasergraveren helemaal naar stijl en wens ontworpen en gemaakt worden. Een ander, niet onbelangrijk, voordeel van een tijdelijke grafmarkering lasergraveren is de kwaliteit van de gravure. Gebruik je een foto? Of kleine teksten? Een BRM lasermachine weet er wel raad mee. Door de kwalitatieve gravure wordt jouw ontwerp één op één overgenomen en hoef je je niet druk te maken om leesbaarheid. Ook op lange termijn zal de tijdelijke grafmarkering nog even duidelijk zijn.

Is een tijdelijke grafmarkering lasergraveren iets voor jou? Wil je meer informatie over onze machines of de werking daarvan? We helpen je graag verder!