Urnen

De tijd rondom een uitvaart van een dierbare is vaak een drukke periode. Bepaalde zaken moeten snel beslist worden en soms heb je niet altijd de kans om er ook écht over na te denken. Gelukkig brengt de periode na de uitvaart meer rust. Rust om te denken over een blijvende herinnering aan je dierbare. Iets wat helemaal op hem of haar aansluit. Een gepersonaliseerde urn bijvoorbeeld… Het personaliseren doe je bijvoorbeeld met een print of unieke vorm, maar je kunt ook urnen lasergraveren. Op deze manier breng je een tekst of afbeelding aan op de urn die permanent is. Je kunt urnen lasergraveren van metaal of van steen. Het is maar net wat er het beste bij jouw dierbare past!

Wanneer je voor urnen lasergraveren een lasermachine in zet, kies je automatisch voor flexibiliteit. Een BRM laser is namelijk niet alleen geschikt voor serieproductie, maar juist ook heel goed voor enkele producten. En dat is precies wat je zoekt als je werkt voor de uitvaartbranche; geen kist of urn is namelijk hetzelfde! De één wil een foto op de urn lasergraveren, de ander juist een quote van de overledene. Wat het ontwerp ook is; door de gemakkelijke bediening kun jij je design direct naar de lasermachine sturen. Zo kun je alles op een urn lasergraveren. Door een 0,1 mm brede laserstraal ben jij in staat om de meest complexe vormen, de kleinste letters en de fijnste details te kunnen laser graveren. Een ander voordeel van werken met een lasermachine is je productiesnelheid. Daar waar je eerder met de hand graveerde, zandstraalde of freesde, win je nu kostbare tijd door middel van lasergraveren. En in die tussentijd kun jij mooi verder met je volgende ontwerp!

Wil je een urn lasergraveren, dan is je branche natuurlijk erg specifiek. Maar, dat wil niet zeggen dat je mogelijkheden ook beperkt zijn. De laatste jaren is er veel variatie in de producten binnen de uitvaartbranche. Zo zijn er urnen van hout, van metaal, keramiek, steen; mogelijkheden te over! Heb je vragen over urnen lasergraveren met een lasermachine? We helpen je graag verder!