Grafmonumenten

Na de begrafenis van een dierbare gaan nabestaanden op zoek naar een grafmonument wat past bij degene die zij verloren hebben. En terecht; je wil je dierbare eren en herinneren zoals hij of zij geweest is. Daar waar je vroeger alleen uit (natuur)steen kon kiezen, zijn de opties vandaag de dag breder en de mogelijkheden tot personaliseren groter. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit materialen als aluminium, hout of kunststof. Kies je liever voor traditioneel? Dan behoort (natuur)steen zeker nog steeds tot de mogelijkheden. Maar met materiaal alleen ben je er nog niet. De tekst en de opdruk zijn minstens net zo belangrijk, al dan niet belangrijker. Je wilt daarom dat de opdruk voor je klanten het liefst voor altijd zichtbaar is. Wil je de kwaliteit van het monument behouden? Kies dan eens voor grafmonumenten lasergraveren.

Grafmonumenten kun je zo persoonlijk maken als je wilt. Gebruik je tekst of beeld, of juist allebei? Met een lasermachine van BRM kun je grafmonumenten lasergraveren met welk ontwerp dan ook. Door de enorme precisie van de machine kun je zowel de kleinste letters als de meest gedetailleerde afbeeldingen gebruiken om het monument aan de overledene zo persoonlijk mogelijk te maken. Jij als producent wilt tenslotte de beste kwaliteit aan de nabestaanden kunnen leveren. Voor grafmonumenten lasergraveren met een lasermachine maakt het ook geen verschil welk materiaal je wilt bewerken. Een lasermachine heeft een brede range aan mogelijkheden. Wat van belang is, is het formaat. Dit bepaald mede welke lasermachine jij nodig hebt. Heb je je ontwerp, je materiaal en de lasermachine paraat? Dan kun je in feite direct aan de slag! Daar waar je voorheen misschien gebruik zou maken van zandstralen is grafmonumenten lasergraveren een vele malen snellere en vooral goedkopere manier van produceren. Tegelijkertijd hoef je je niet druk te maken om beschadiging of breuk van je materiaal doordat bij grafmonumenten lasergraveren de laserkop geen contact maakt met je materiaal. Lasergraveren gebeurd contactloos.

Wil je meer informatie over grafmonumenten lasergraveren? Of wil je zien hoe dit werkt? Vraag dan gerust een demonstratie bij ons aan. We laten je graag zien wat voor jou de voordelen van lasertechniek zijn.