Petten

Een pet. Rood, blauw, wit, met of zonder logo… Iedereen heeft er wel eentje thuis liggen. De één is een fanatiek pet-drager, de ander draagt ‘m alleen bij zonnig weer. Als designer van mode en accessoires wil je natuurlijk een uniek product afleveren waarmee je onderscheidend bent van de rest. Het is daarom des te leuker wanneer je jouw designs rond ziet lopen! Hoe je net dat extra tintje aan een design geeft? Door een pet lasergraveren bijvoorbeeld! Met een lasermachine van BRM maak jij het design van je pet met gemak anders dan de rest! En dat is niet alleen interessant als ontwerper, maar ook als je producten wilt personaliseren!

Ga je de klep van je pet laser graveren? Of graveer je een label die je later toevoegt? Wat je ook maakt, een lasermachine kan een groot voordeel zijn bij een pet lasergraveren. Allereerst door de materiaalkeuze die je hebt wanneer je met een BRM laser werkt! Doordat je zo veel verschillende materialen kunt bewerken, creëer je met ieder materiaal een ander effect. Graveer je leer? Textiel of hout? Ieder materiaal geeft een andere sfeer aan je product en heeft dus een belangrijke rol! Maar niet alleen materiaal kan een rol spelen bij een uniek product. Een ander groot voordeel van een pet lasergraveren is dat je vrij bent qua vorm! Een lasermachine heeft een hoge precisie en door een 0,1 mm brede laserstraal kun je gemakkelijk de meest complexe vormen, kleinste letters en fijnste details in een pet lasergraveren. Dat is fijn, want een pet is geen groot voorwerp waardoor je vaak maar beperkte ruimte hebt. Wil je een meerdere producten bewerken, bijvoorbeeld om bedrijfslogo’s te graveren, in plaats van één pet laser graveren? Geen probleem. Een lasermachine van BRM is zowel geschikt voor grote als kleine oplages.

Een lasermachine is vriendelijk in bediening. Een echte ‘plug and play’ machine. Het enige wat je nodig hebt is je product, een ontwerp en een BRM laser. Wil je meer weten over een pet lasergraveren? Of ben je benieuwd welke producten je nog meer kunt produceren of verwerken? Neem dan gerust eens contact met ons op!