Graveermachine sieraden: Mode en Accessoires

Stijlvolle accessoires met een persoonlijk tintje

“Kleren maken de man” zeggen ze wel eens, maar een paar exclusieve details of accessoires maken een outfit vaak wel nét iets meer af. Als ontwerper, producent of specialist in mode en accessoires weet je dat natuurlijk als geen ander. Maar hoe realiseer je die exclusieve details? Of hoe ontwikkel je accessoires die compleet afgestemd zijn op een outfit? En misschien wel belangrijker; hoe onderscheid je jouw producten van de massaproductie? Een graveermachine voor sieraden, tassen of bijvoorbeeld riemen kan je hierbij helpen.

Een graveermachine voor sieraden gebruiken

Binnen de branche ‘Mode en Accessoires’ zien we vaker de toepassing lasersnijden dan lasergraveren. Met een lasermachine van BRM heb je daar dan ook perfect gereedschap voor. Het is dan ook niet voor niets dat een lasersnijder steeds populairder wordt bij mode ontwerpers.

Een graveermachine voor sieraden kan worden gebruikt om vele soorten sieraden te graveren, zoals ringen, armbanden, kettingen, medaillons, oorbellen, etc. De materialen die je kan gebruiken om te graveren, zijn:

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Voordelen van lasersnijden van accessoires

Lasersnijden biedt je vele voordelen, omdat zowel kleine als grotere producten met een hoge kwaliteit bewerkt kunnen worden. De ene keer ontwikkel je iets nieuws, zoals bijvoorbeeld lasergesneden oorbellen. De andere keer bewerk je bestaande producten van grotere merken door het toevoegen van een gravure, zoals de wallets van Secrid. Voeg met een gravure bijvoorbeeld het logo van de nieuwe eigenaar toe aan het product, zodat je je artikel kunt personaliseren. Door de nauwkeurigheid van de graveermachine voor sieraden ben je in staat om simpele maar zeker ook complexe vormen te produceren. Hierdoor ontstaan unieke producten binnen de branche, die je high fashion zou kunnen noemen.

 

Lasersnijden van sieraden: het gehele proces

Het mooie van lasersnijden of lasergraveren met een van onze graveermachine voor sieraden is dat je het hele productieproces in huis kunt houden; van ontwerp en design naar testen van materiaal en tot slot het produceren. Met de “plug and play” methode ben in staat om snel en gemakkelijk te produceren en stuur je je bestanden makkelijk vanuit je tekenprogramma naar de lasermachine. En denk ook eens aan de grote diversiteit aan mogelijke materialen! Geanodiseerd aluminium, leer, hout, acrylaat, karton; je kunt het allemaal personaliseren of lasersnijden! Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren!

Selecteer een eindproduct

Geen raakvlakken met mode en accessoires?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo