Labels

Labels. Je hebt ze van hout, van leder, van textiel of van karton. Ze geven een product, merk of naam aan, of hebben juist een belangrijke rol in de uitstraling van je product. Labels zien we bijvoorbeeld veel terug in de textielbranche, waarbij merken op een stoere wijze een prominente plaats op het artikel krijgen. Of ze nu van leder of textiel zijn, vaak is het een echte toevoeging op je kledingstuk of tas. Als maker of ontwerper wil je je onderscheiden van de rest. Dat specifieke label zou daar zomaar eens een rol in kunnen spelen! Misschien koop je je labels in. Maar heb je ook al eens aan labels lasersnijden gedacht?

Labels lasersnijden met een lasermachine is een snelle, nauwkeurige techniek. Het maakt daarbij niet uit of je slechts een paar labels nodig hebt of een hele serie wilt produceren. Door de gebruiksvriendelijkheid van de machine is het een kwestie van aanzetten en produceren. Een echte ‘plug and play’ toepassing dus! Ook het ontwerp van je labels heeft geen invloed op de productie van de machine. Door een 0,1 mm brede laserstraal is de machine in staat om de meest complexe vormen, kleinste letters en fijnste details te realiseren. Dat is handig, want labels voor kleding en accessoires hebben over het algemeen een beperkte ruimte. Wil je je met labels lasersnijden echt onderscheiden van de rest? Gebruik dan eens een alternatief materiaal! Met een BRM laser kun namelijk je een tal van materialen bewerken. Interessant wanneer je je product eens een andere uitstraling wilt geven. Bijvoorbeeld door houten labels te maken in plaats van lederen labels lasersnijden.

Ben je benieuwd hoe onze machines in de praktijk werken? Of wil je meer informatie over labels lasersnijden? Geen probleem, we staan voor je klaar. Samen met jou onderzoeken we graag wat een lasermachine voor jouw bedrijf kan betekenen.