Houtstalen

Stel… Je wilt een nieuwe vloer. Dan is het wel handig als je een voorbeeldje mee naar huis kunt nemen om te zien hoe het uiteindelijk zal worden. Thuis kan de vloer die je in de winkel zo mooi vond zomaar eens totaal anders uitkomen. Als leverancier is het in dat geval dan wel handig als je hout stalen dan toevallig op voorraad hebt! Heb je die niet? Dan maak je ze toch gewoon? Niet met een freesmachine. Maar gewoon, met een lasermachine! Hout stalen lasersnijden is namelijk veel handiger en sneller dan je misschien denkt! Zo geef jij gemakkelijk een klein stukje assortiment mee naar huis waardoor je klanten een nóg betere keuze kunnen maken.

Een lasermachine van BRM geeft jou als producent of leverancier vrijheid en flexibiliteit. En geloof ons; dat zouden we niet zeggen als het niet waar is! Je bent namelijk flexibel om heel je assortiment hout in één keer te tonen zonder dat je van ieder soort een groot, onhandig of kostbaar item mee hoeft te geven. Hout stalen lasersnijden kan daarom een goede oplossing zijn. En die hout stalen? Die snijdt je met gemak in allerlei maten. Complexe vormen of kleine typenummers? Geen probleem! Door de verschillende assen van de BRM laser kun je met gemak houten stalen lasersnijden in alle vormen en graveer je door een laserstraal van 0,1 mm breed de kleinste details. Maar als je houten stalen lasersnijden wilt, dan wil dat soms ook zeggen dat er verschillende soorten hout bewerkt moeten worden. Bijvoorbeeld als je een stalenboek van hout hebt. Gelukkig is er een heel breed scala aan hout te bewerken met een BRM laser, en zullen de meeste houtsoorten geen enkel probleem vormen.

Heb jij vragen over jouw specifieke materiaal? Of wil je meer weten over houten stalen lasersnijden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te informeren over alle mogelijkheden met een lasermachine. Wie weet snij jij binnenkort stalen van jouw materiaal!