Stalen en samples

 

Breng jouw service naar een hoger niveau

Ben jij producent van specifiek materiaal zoals bijvoorbeeld kunststof? Of ben je een specialist die alles van een bepaald soort materiaal weet? Zoals bijvoorbeeld tapijt? Dan is de kans groot dat je stalen of samples van je materiaal uitdeelt. In sommige gevallen wil je je klant namelijk eerst het materiaal laten ervaren! Of misschien heb je een eigen winkel, en wil je je producten etaleren. Ook dan zijn samples en stalen handige items. Maar hoe kom je aan die stalen en samples? Besteed je het maken van stalen en samples uit, of geef je het hele materiaal mee? Het kan soms makkelijker zijn om de stalen en samples van je materiaal zelf te maken.

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Met een lasermachine kun je stalen en samples zelf produceren. Dat is handig, omdat je zelf kunt beslissen over de grootte van je sample. Door middel van lasersnijden heb je een grote vormvrijheid en kun je een gigantisch arsenaal aan materialen bewerken. Je stalen en samples coderen of markeren? Dan kun je ze identificeren door ze te lasergraveren. Hiermee geef je ze makkelijk een naam en type mee. Interessant wanneer je je bezig houdt met vloeren, tapijt en gordijnen! Door het hoge niveau van afwerken hoef je je geen zorgen te maken om de kwaliteit van je materiaal. Of je nu kleine oplages of grote partijen produceert; de kwaliteit van je materiaal blijft gelijk. Door het maken van je stalen en samples in huis te houden heb je meer grip op je materiaal.

Met een lasermachine zorg je voor een efficiëntere en effectievere manier van samples maken. En, een ander voordeel; door de snelle productie heb je ook een snellere reactietijd en hoge service.

Twijfel je of jouw materiaal bewerkt van worden met een lasermachine? In dat geval helpen we je graag verder door middel van een materiaaltest. We testen jouw materiaal op lasersnijden en lasergraveren, zodat jij straks gemakkelijker je eigen stalen en samples kunnen maken. Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren!

Selecteer een eindproduct

Houd jij je niet bezig met stalen en samples?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo