Foto’s / Fotoproducten

Een leven lang maakt een mens veel foto’s. Van verjaardagen, bruiloften, feestjes en andere bijzondere momenten. De ene keer zitten ze in een plakboek, de andere keer worden ze afgedrukt en opgehangen. Steeds vaker worden foto’s ook met modernere technieken vereeuwigd. Bijvoorbeeld door ze op kunststof te laten drukken of door foto’s lasergraveren. En precies dat laatste kan perfect met een BRM lasermachine. Want foto’s lasergraveren wordt steeds populairder!

Wanneer je aan de slag gaat met foto’s lasergraveren is het belangrijk om de foto goed voor te bereiden. Dat kan door middel van professionele ontwerpsoftware, maar ook door speciale lasersoftware als OneTouch Laserphoto. Foto’s lasergraveren wordt met deze software een fluitje van een cent, zeker omdat er al een flink aantal materialen voor je zijn voorgesteld. Is je foto klaar voor gebruik? Voor je aan de slag kunt is het ook goed om te bepalen op welk materiaal je foto’s lasergraveren wilt. Wil je je favoriete ‘kiekje’ op hout, metaal of kunststof? Of toch liever op glas of natuursteen? De keuze is groot, zoals je ziet! Een groot voordeel van foto’s lasergraveren is dat, ongeacht je materiaal, je altijd foto’s graveert met veel details. Natuurlijk heeft ieder materiaal zijn eigen invloed op jouw foto, maar ook licht ieder materiaal weer bepaalde details uit. Materiaal bepaald? Dan kun je aan de slag met het graveren van de favoriete foto’s van jouw klant(en).

Het werken met een BRM laser is gemakkelijk. Door de eenvoudige bediening ben je snel aan de slag. Naast foto’s lasergraveren zul je zien dat je al snel met meerdere opdrachten aan de slag kunt. De ene keer zul je misschien alsnog een foto bewerken, de andere keer is de vraag compleet anders. Een lasermachine van BRM geeft je vele mogelijkheden. Wil jij meer weten over foto’s lasergraveren? Of ben je benieuwd wat een lasermachine nog meer voor mogelijkheden biedt? We nodigen je graag eens uit op een demonstratie!