Graveer en lasersnij industrie

 

Een eigen onderneming op basis van lasertechniek

Heb je je wel eens afgevraagd hoe dat is; werken met een lasermachine? Wanneer je werkzaam bent binnen de graveer- en lasersnij industrie ken je de techniek. Maar wanneer je je er voor het eerst in verdiept, wil je misschien de mogelijkheden ontdekken? Een lasermachine geeft je de mogelijkheid om allerlei verschillende productie te maken. En, allemaal met de mogelijkheid om te personaliseren, een trend die erg populair is.

Hoe werkt dat dan precies?

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Als je werkt binnen de graveerindustrie en lasersnij industrie zijn je mogelijkheden groot. Je kunt namelijk je diensten in iedere branche aanbieden! Zowel B2B als B2C dus! Dat geeft je gelijk een groot voordeel want je kunt altijd inspelen op de vraag, waar deze zich ook bevind. Met een lasermachine van BRM lasers beschik je over een zeer nauwkeurige, betrouwbare en flexibele machine die hoge kwaliteit levert. Met een eenvoudige “plug and play” manier van werken ben je makkelijk in staat om bijna alle materialen te kunnen bewerken. De ene keer door te lasergraveren, de andere keer door te lasersnijden. Denk hierbij aan hout, kunststof, karton etc. etc. Doordat je je diensten in veel verschillende branches kunt aanbieden kun je je machine dus ook snel terugverdienen.

Ben je uitgekeken op bestaande producten? Dan kun je door middel van grafische programma’s ook nog aan de slag met het ontwikkelen van je eigen producten. Genoeg kansen en bijkomende voordelen dus!

Terwijl jij antwoord geeft op de vraag van de klant, kun je rekenen op onze service. Zowel op gebied van kennis als met support; wij, Vrotech, staan voor je klaar en helpen je op ieder moment om jouw machine zo succesvol mogelijk te maken binnen jouw bedrijf. Benieuwd naar de kwaliteit van onze machines en naar de toepassingen daarvan? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren!

Selecteer een eindproduct

Niet op zoek naar mogelijkheden binnen de graveer- en lasersnij industrie?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo