Vrotech in een gloednieuw jasje!

Het is je niet ontgaan als je deze blog leest; Vrotech heeft een nieuw ‘jasje’. En wat voor één! De laatste maanden zijn we, samen met Every Day, druk bezig geweest met het opzetten van een nieuw logo, nieuwe stijl en een nieuwe website. Echter is één ding hetzelfde gebleven; onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Gelukkig maar!

Een gezond bedrijf groeit. In omvang, in professie, in manier van werken. Zo ook bij Vrotech. Afgelopen 6 jaar gaven we talloze demonstraties en cursussen waarbij we niet alleen jullie de machines kennis lieten maken, maar ook zelf iedere keer weer leerden van dat wat we doen. Jullie feedback was daarbij enorm belangrijk! Dank daarvoor. We zijn overigens zelf ook niet vies van een stukje zelfreflectie. We zijn dan ook altijd bezig om te kijken hoe we jullie nóg beter van dienst kunnen zijn. De kennis die we in huis hebben willen we namelijk graag delen!

Volle kracht vooruit
Hoog tijd om vooruit te kijken want wat mag je van ons verwachten? Eigenlijk verandert er voor jou helemaal niets. We helpen je nog net zo graag in je zoektocht naar een lasermachine of naar de mogelijkheden rondom het bewerken van je materialen met deze techniek. We staan te popelen om je kennis te laten maken met de machines door middel van een demonstratie of een cursus, of testen met alle zorg en aandacht jouw materiaal zodat jij weet wat de machine voor jou bedrijf kan betekenen. Daarnaast staan we klaar voor al je vragen met onze service en support en delen we de kennis die we in huis hebben maar al te graag met je. Onze nieuwe website is daarvan een prachtig voorbeeld, want met het toevoegen van een kennisbank geven we jou de mogelijkheid om door middel van allerlei informatie je machine nog beter te kunnen benutten of je nog beter voor te bereiden op het werken met de machine.

Onze kennis delen we met jou
Hoe doen we dat dan? Simpelweg door jou alle handvatten te bieden die je nodig hebt. Zo vind je op onze nieuwe website een kennisbank met uitleg- en/of introductievideo’s, tip en tricks, downloads en informatie rondom bijvoorbeeld parameters of allerlei andere zaken. Zo bieden we je een soort ‘eerste hulp’ bij vragen of geven we je nieuwe inspiratie. Staat jouw vraag er niet bij? Blijf dan zeker contact met ons opnemen. We helpen je maar al te graag verder.

Showroom
Ook onze showroom is in een nieuw jasje gestoken. En niet alleen is de showroom vernieuwd, hij is ook nog eens groter geworden nu we ons pand hebben uitgebreid! Boordevol praktijkvoorbeelden en een nieuwe serie machines is het een inspirerende omgeving geworden die jou laat zien wat je allemaal met de lasermachine kunt. En alsof dat alles is beschikken we tegenwoordig ook nog eens over een aparte cursusruimte! Zo kun je in alle rust je cursus volgen zonder dat je afgeleid raakt van alle interessante, creatieve en technische toepassingen die met de machines gerealiseerd worden.

Nieuwsgierig naar ons, onze showroom, de machines of de mogelijkheden? Je bent van harte welkom! Neem gerust contact met ons op, dan plannen we een demonstratie met je in. Alleen benieuwd naar de showroom? Ook dan staat gewoon de koffie voor je klaar!