Mijn BRM laser is besteld, en nu?

Je hebt een lasermachine bij Vrotech besteld… Allereerst: heel erg bedankt en tegelijkertijd; van harte gefeliciteerd! We weten zeker dat jij binnenkort heel veel plezier gaat beleven met jouw lasermachine! Maar hoe gaat het nu verder? En hoe zat dat ook alweer met de levering? We praten je graag bij.

Na jouw demonstratie heb je het besluit genomen een BRM lasermachine op te nemen in jouw machinepark. Een goede keuze! Zodra jouw bestelling is doorgegeven gaan we voor jou aan de slag. Waarschijnlijk heb je BRM lasers, de fabrikant, hier al over gesproken en is er een leveringsdatum met je afgesproken. Of, misschien heb je Ton of Elias al gesproken wanneer er een cursus ingepland mag worden. Is dat nog niet het geval? Geen paniek; grote kans dat je na het lezen van deze blog al gebeld wordt om een datum met je te plannen.

Wij gaan voor je aan de slag
Zodra je leveringsdatum is vastgesteld geven wij BRM Lasers, de fabrikant van onze lasermachines, een seintje om de juiste machine klaar te zetten. De machine wordt voor jou afgebouwd, ingepakt en ingeladen, en gaat op de betreffende dag op transport samen met de leveringsmonteur. Gelukkig hebben we bijna altijd je machine op voorraad en kunnen we, doordat BRM lasers zelf de machine afbouwt, je een korte levertijd bieden. De monteur zal dan op de dag zelf jouw machine en toebehoren bij jou installeren. Kun je dan gelijk van start? Op zich wel. Alleen zou het ook wel handig zijn als je weet hoe de lasermachine precies werkt! Ook dan mag je op onze service rekenen. De monteur die jouw machine installeert geeft je namelijk ook direct een korte instructie zodat je gelijk met de lasermachine aan de slag kunt. Wil je daarna dieper op de werkwijze ingaan? Volg dan eens een van onze cursussen!

Wat kun jij in de tussentijd doen?
Eigenlijk hoef jij niet zo heel veel te doen als behalve met smart op je machine wachten. Toch is het wel fijn als je ervoor zou kunnen zorgen dat de plek die voor jou machine gereserveerd is opgeruimd en stofvrij is. Heb je geen extractor besteld? Dan is het belangrijk dat de opening naar buiten alvast klaargemaakt is. Zo kan dan monteur de afzuiging van de machine direct voor je aansluiten tijdens het installeren van de machine. Wat ook handig is voor het installeren van je machine is een computer om de software op te installeren. Oké, we geven toe; wellicht zijn er toch een aantal zaken die jij alvast kunt voorbereiden voordat je lasermachine komt… Laten we alles nog even op een rijtje zetten:

En dan?
Wees gerust; na de levering blijven we heel graag jouw partner op gebied van lasertechniek. Wanneer je een cursus hebt geboekt plannen we deze het liefst zo kort mogelijk op de levering zodat je snel alle kennis in huis hebt en vlug aan de slag kunt met jouw BRM lasermachine; of dat nu gaat om laser graveren, lasersnijden of laser markeren. Maar we leveren niet alleen cursussen, ook delen we graag onze informatie en inzichten met je. We zijn dus zowel jouw kennispartner als sparringpartner. We doen er alles aan om jou het maximale uit je lasermachine te laten halen!