Personalisatie

De inrichting van je winkel kan bepalend zijn voor de sfeer in de ruimte. Afgestemd op het merk, seizoensgebonden, het thema van je etalage; winkelinrichting kent veel soorten en maten. Die sfeer wordt niet alleen bepaald door het soort object. Ook kan het te maken hebben met het ontwerp of het materiaal. Best belangrijk dus! Zeker in het geval van een etalage wil je als ondernemer soms graag wisselen van inrichting en je etalage omtoveren tot een heel andere wereld. Jij als maker kunt daar fantastisch op inspelen! Bijvoorbeeld door winkelinrichting lasersnijden! Een snelle en makkelijke manier om jouw klant sfeerproducten te leveren.

Winkelinrichting is er in veel verschillende soorten. Wandpanelen, sokkels, standaards, decoratie; you name it! Gelukkig kun jij met behulp van een lasersnijden al die verschillende soorten winkelinrichting lasersnijden… In welke vorm dan ook! Een groot voordeel van winkelinrichting lasersnijden met een BRM laser is de grote vorm- en materiaalvrijheid die je hebt. Door een laserstraal van 0,1 mm breed is geen ontwerp uitdagend genoeg. De meest complexe vormen, kleinste letters en fijnste details zijn een fluitje van een cent wanneer je met een BRM laser werkt. Daarnaast biedt een lasermachine ook nog eens de mogelijkheid om te personaliseren. Met een BRM laser kun je namelijk niet alleen winkelinrichting lasersnijden maar ook winkelinrichting lasergraveren! Zeker wanneer je meerdere bewerkingen combineert heeft dit een fantastisch effect op je objecten. Afhankelijk van de klant zul je de ene keer slechts enkele stuks produceren, de andere keer krijg je een opdracht voor een bedrijfsketen en heb je meerdere objecten nodig. Zowel bij kleine als grote oplages kan winkelinrichting lasersnijden de juiste bewerking zijn om je opdracht te realiseren. Een lasermachine is in staat om je producten perfect te reproduceren met behoudt van kwaliteit. Erg belangrijk, zeker bij grote opdrachten!

Ben je benieuwd hoe je aan de slag kunt met winkelinrichting lasersnijden? Ben je benieuwd hoe onze machines werken of wat zijn nog meer binnen jouw bedrijf kunnen betekenen? Graag laten we jou kennismaken met de techniek en gaan we samen op zoek naar de machine die het beste bij je past!