Interieurbouw en Meubelmakers

 

Een BRM laser… Een toevoeging op je machinepark!

Wanneer je als interieurbouwer of meubelmaker veel gebruikt maakt van hout, heeft een freesmachine hoogstwaarschijnlijk geen geheimen voor je. Maar heb je ook al eens gedacht aan de voordelen die een lasermachine biedt voor jou als interieurspecialist? Een freesmachine is prachtig gereedschap binnen interieurbouw. Een lasersnijder is dan ook zeker geen vervanger, maar absoluut een perfecte samenwerkingspartner en daarom wordt ook een lasermachine steeds vaker ingezet.

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Je vraagt je natuurlijk af wat een lasermachine meer voor jou kan betekenen dan een freesmachine. Deze heb je, in sommige gevallen, al als gereedschap in je assortiment. Een lasermachine is een betaalbare oplossing om duurzamer, diverser en eenvoudiger te kunnen werken en geeft je daarnaast de mogelijkheid om items te kunnen personaliseren. Je bent als interieurbouwer veel flexibeler dus; geen zaken meer uitbesteden, altijd radiusvrije hoeken mogelijk, weinig tot geen materiaalverlies, contactloos produceren en ga zo maar door. En daar hoef je niet alleen hout voor te bewerken! Naast hout en acrylaat heb je een grote diversiteit aan materialen die je kunt bewerken met een lasersnijder. En nog mooier is; in de meeste gevallen heb je je machine binnen korte tijd terugverdiend!

Naast dat er meer bewerkingen nodig zijn, is het zomaar mogelijk dat je je diensten en producten gemakkelijker uitbreid. We zien vaak dat interieurbouwers na de komst van een lasermachine projecten aan kunnen nemen die daarvoor lastiger voor ze waren omdat er veel decoratiewerk binnen een opdracht zit. Voor die uitdaging is nu een oplossing. Lever je klant totaalprojecten die je in huis produceert en bespaar tijd en kosten. Benieuwd naar verschillende toepassingen? Dat snappen we. Soms spreekt het meer tot de verbeeldingen wanneer je de oplossingen echt kunt zien. Blader daarom eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren! Raak overtuigd van de meerwaarde van een lasermachine.

Selecteer een eindproduct

Ben je geen interieurbouwer of meubelmaker?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo