Snijplanken / Borrelplanken

Je borrelhapjes serveren op een snijplank of borrelplank met je eigen naam, logo of tekst? Een origineel cadeau of relatiegeschenk? Wanneer je indruk wilt achterlaten is een gepersonaliseerde serveerplank een interessant item. Zo’n serveerplank wordt namelijk ook vaak als borrelplank, snijplank, kaasplank, broodplank of tapasplank gebruikt. Zo is jouw logo of boodschap steeds in beeld! Interessant wanneer je een serveerplank als relatiegeschenk geeft of als onderdeel van je huisstijl in jouw horecaconcept.

Maar een serveerplank graveren, hoe doe je dat? Met een lasermachine van BRM lasers bijvoorbeeld. Of je nu een grote oplage of slechts één serveerplank graveren moet; onze lasermachines waarborgen in beide gevallen de kwaliteit van jouw eindproduct. Het enige wat jij als maker nodig hebt is een design en materiaal. Dat is al moeilijk genoeg, er zijn namelijk ontzettend veel soorten hout beschikbaar; olijfhout, beukenhout, appelhout, bamboe of teakhout… Noem maar op! En daarmee heeft een serveerplank graveren ieder keer een andere uitstraling, voor iedereen wat wils dus! En je design? Die kun je zo complex mogelijk maken. Een BRM laser heeft namelijk geen enkele moeite met complexe vormen; niet voor lasersnijden, en niet voor laser graveren.

Is het voordeel van een serveerplank graveren alleen een breed assortiment? Zeker niet. Het lasergraveren van snij-, borrel-, brood- of tapasplanken met een BRM laser brengt je veel meer. Zo laser graveer je met een laserstraal van 0,1 mm nauwkeurig de fijnste details en binnen een erg snelle tijd. Omdat de lasermachine geen contact heeft met je materiaal loop je ook geen kans op krassen of beschadigingen. Dat is mooi, want je wilt tenslotte het beste eindresultaat bereiken. Een serveerplank graveren met een lasermachine is tenslotte een schoon proces. Er blijven geen afvalmaterialen over. Win-win dus! Wil jij meer weten over het laser graveren van snij-of serveerplanken? We brengen je graag op de hoogte van de mogelijkheden van onze machines!