Riemen

Een riem. Voor sommigen niet eens zo’n heel bijzonder product. Een riem hoeft niet altijd je broekriem te betekenen. Denk maar eens aan een camera riem, een hondenriem of ceintuur. De één gebruikt het puur functioneel, voor de ander is het een modieuze toevoeging aan hun outfit.  Maar hoe gaaf zou het zijn wanneer die riem (welke je ook gebruikt) écht helemaal bij jou past. Je riem een persoonlijke touch geven? Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door ander materiaal te kiezen, of juist je leren riem van iets extra’s te voorzien! Een lasergravure bijvoorbeeld! Met een lasermachine van BRM kun jij perfect een riem lasergraveren!

Als maker in de textielbranche weet jij maar al te goed hoeveel soorten riemen of ceinturen er zijn. En soms wil jouw klant deze helemaal personaliseren. Een BRM laser kan daar een prachtige oplossing voor zijn. Wil je een riem lasergraveren, dan is de kans groot dat je lederen materiaal treft. Geen probleem, leer is namelijk ontzettend mooi te graveren. Met een 0,1 mm brede laserstraal kun jij de meest precieze en nauwkeurige gravures maken. Handig wanneer je een patroon op een riem lasergraveren wilt. Naast leer zijn ook textiel riemen steeds populairder. Gelukkig kun je met een BRM lasermachine een tal van materialen bewerken, waaronder textiel! Ga je aan de slag met een riem lasergraveren? Dan is een ontwerp, een BRM laser en je materiaal eigenlijk het enige wat je nodig hebt! De bediening van een BRM laser is geen hogere wiskunde. De gebruiksvriendelijke machine wordt gebruiksklaar bij je geleverd en geïnstalleerd. Zo kun jij direct aan de slag. Een echte ‘plug and play’-oplossing! We zeggen wel eens; met een BRM laser zijn de mogelijkheden oneindig. En dat is ook écht zo. Je kunt met onze lasermachines namelijk niet alleen een riem lasergraveren, afhankelijk van je materiaalsamenstelling kun je je riemen namelijk ook nog eens lasersnijden!

Mogelijkheden genoeg dus. Enthousiast geworden? We laten je graag zien hoe jij met onze machines te werk kunt gaan en wat een machine voor jouw bedrijf kan betekenen. Toch meer weten over een riem lasergraveren? Geen probleem. We beantwoorden al je vragen!