Meubilair

Steeds vaker kiezen mensen voor een unieke sfeer binnen hun interieur. Door iets opvallends. Een bijzonder object of een samengesteld ensemble van decoratie waardoor hun interieur nét dat beetje extra krijgt. Meubels kunnen daar een belangrijke rol in spelen, dat weet jij als maker natuurlijk als geen ander. Wellicht bedenk, ontwerp en creëer jij namelijk zelf meubels en ben je een echte trendsetter. Jouw meubels, met hun bijzondere vormen of bewerkingen verdienen in ieder geval de aandacht. Maar hoe produceer jij je meubels eigenlijk? Zijn jouw meubels handwerk? Of gebruik je bijvoorbeeld veel hout en is een freesmachine je beste gereedschap? Wat je ook maakt; ook een lasermachine kan je helpen. Hoe? Door je meubels lasersnijden bijvoorbeeld!

Meubels lasersnijden met een lasermachine heeft vele voordelen. En, een lasermachine werkt ook nog eens perfect samen met je andere gereedschap. In tegenstelling tot wat sommige denken betekend de komst van een lasermachine niet dat het je huidige gereedschap vervangt. Sterker nog, het is juist een toevoeging daarop! Denk bijvoorbeeld eens aan de vormvrijheid die je hebt met meubels lasersnijden. Door de 0,1 mm breedte van de laserstraal, is een BRM laser super nauwkeurig. De fijnste details en complexe vormen zijn gemakkelijk te realiseren. Precies die grote vormvrijheid maakt het jou als maker ook mogelijk om de meest unieke objecten te maken. De meest unieke meubels lasersnijden, met gemak! Ander materiaal dan hout bewerken? Ook dat is met een lasermachine van BRM geen probleem. Een lasermachine snijdt een groot tal aan materialen van diverse diktes. Nu horen we je denken; “Kun je met een lasermachine alleen meubels lasersnijden?” Zeker niet. Een lasermachine kan diverse bewerkingen combineren; lasersnijden, lasergraveren, voorboren… Gegarandeerd een hoop tijdwinst!Wil je meer weten over

meubels lasersnijden? Dat kan. In onze showroom in Tholen laten we je graag kennismaken met de techniek, onze machines en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem gerust eens contact met ons op, we staan klaar om je vragen te beantwoorden!