Leren schort

Binnen het gereedschap van een échte grillmaster is het haast niet meer weg te denken; een stoere leren schort! Leuk om te geven aan je partner, kind, vriend of personeel, maar zeker ook leuk om te krijgen. Al helemaal wanneer je schort voorzien is van een mooie gravure en helemaal gepersonaliseerd is! Gooi die barbecue maar aan, zouden we zeggen! Een gepersonaliseerde leren schort is zonder meer een uniek cadeau en als specialist in de textielbranche of graveer- en lasersnij industrie een prachtige toevoeging aan je productaanbod. Maar hoe krijg je zo’n gravuren met hoge kwaliteit op je product? Door een leren schort lasergraveren bijvoorbeeld!

Een leren schort lasergraveren is een fluitje van een cent met een BRM laser. Leer, of leder, laat zich namelijk uitstekend graveren! Het soort leer bepaald de uitstraling van je product. Ga je een leren schort lasergraveren van cognackleurig runderleer, dan geeft dat weer een heel ander effect dan wanneer je donker bruin nubuck gebruikt. Ieder soort heeft zijn eigen effect. De kwaliteit van de gravure is ook niet onbelangrijk. Gelukkig heeft een BRM machine een hoge precisie. Door de 0,1 mm brede laserstraal kun je perfect een leren schort lasergraveren. De meest complexe ontwerpen, kleine lettertjes en fijnste details zijn geen uitdaging voor een BRM laser. Dat komt goed uit, want in sommige gevallen is de ruimte voor de gravure maar beperkt. Naast een stoer effect op het materiaal en de gigantische vormvrijheid zijn er nog een aantal belangrijk voordelen van een leren schort lasergraveren. Bijvoorbeeld de hoge productiesnelheid. Dat is fijn voor jou als maker, want of je nu enkele stuks of een serie schorten moet produceren; je kunt lekker vlot te werk gaan!

Alle voordelen van een leren schort lasergraveren ontdekken? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende demonstratie. Samen gaan we op zoek naar de lasermachine die het beste bij je past!