Kaarten

Ga je trouwen of vier je een verjaardag? Een kaart sturen is altijd leuk. Zeker als je ook écht een speciale gepersonaliseerde kaart hebt, bijvoorbeeld door kaarten lasersnijden! Gebruik je papier, of hout? Wil je lasersnijden of alleen laser graveren? Bewerk je de kaart met een eigen design of maak je een kaart in een eigen vorm? Allemaal opties die je met een lasermachine kunt realiseren. Vergeet stansen, hoogdruk of preegdruk; een lasermachine voldoet aan jouw verwachtingen! Jij maakt straks kaarten en/of uitnodigingen die niemand anders stuurt!

In sommige gevallen wil je je kaart een uniek en luxe effect geven, bijvoorbeeld als je een bruiloft gaat plannen of er een andere gelegenheid is om iemand het beste te wensen. Je wilt een kaart die opvalt, geen ‘twaalf in een dozijn’. Misschien wil je een uitnodiging in een bijpassend thema of juist iets met een eigen design. Met een lasermachine personaliseer je gemakkelijk jouw kaart en vervang je hiermee het ouderwetsere hoogdruk, diepdruk, preegdruk etc. Maak van jouw boodschap een echte eye-catcher. Wil je je kaart een extra speciaal tintje geven? Experimenteer dan eens met verschillende soorten materiaal! Stap af van papier of karton en kijk eens wat het lasersnijden of lasergraveren van hout of plexiglas doet met de uitstraling van jouw wens- of trouwkaart.

Wil je kaarten lasersnijden, dan is een lasermachine van BRM dus een uitstekend gereedschap om je kaart nét dat beetje extra te geven. En niet alleen voor de ontvanger, ook voor jou als maker is kaarten lasersnijden of lasergraveren met een lasermachine een ‘extraatje’. Door de snelle productie van de machine ben je in staat om zowel massa te produceren als enkele stuks. Zo produceer je maatwerk voor iedere gelegenheid of gebeurtenis van je klanten. Wil jij meer weten over kaarten lasersnijden of ben je benieuwd hoe de machine werkt? We helpen je graag verder!