Geboorte, trouwen en verjaardagen

 

Maatwerk voor bijzondere momenten

De geboorte van een kind, het bezegelen van de liefde met een bruiloft of het vieren van een nieuw levensjaar met je verjaardag; iedere gelegenheid nodigt uit om er een feest van te maken! Het feest is natuurlijk helemaal compleet wanneer je hier een persoonlijk tintje aan kunt toevoegen. Naast unieke cadeautjes of producten is het personaliseren van producten juist in deze branche dan ook erg populair. Groot gelijk! Met een lasermachine trek je het thema van jouw gelegenheid door tot in de kleinste details door middel van lasersnijden of lasergraveren en maak jouw of het feest van jouw klant echt compleet.

De mogelijkheden zijn eindeloos, van A tot Z!

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

En dat personaliseren van producten? Dat kun je in de breedste zin van het woord. De ene keer personaliseer je producten voor een bruiloft, verjaardag of geboorte door namen of data toe te voegen. De andere keer personaliseer je juist een product door een eigen design uit te werken. Zo lever jij maatwerk, op de bijzonderste momenten van het leven! Met een lasermachine van BRM bewerk je gemakkelijk veel verschillende soorten materialen. Denk bijvoorbeeld aan acrylaat, hout of glas. Maar ook spiegels, kurk, papier of zelfs doopsuiker. Dat geeft jou dus de mogelijkheid om veel verschillende producten voor een bruiloft, verjaardag of geboorte te kunnen maken.

Een verbreding van je productaanbod dus! En denk eens aan de voordelen achteraf; de klant die nu een aanvraag doet voor een lasergesneden naambord, komt wellicht de volgende keer bij je terug voor trouwkaarten of andere producten. Met jouw lasersnijder spreek je een nieuw publiek aan. Creëer unieke persoonlijke cadeaus en producten voor de belangrijkste momenten binnen het leven van je klant of werk hun idee uit tot een fantastische creatie. Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren!

Selecteer een eindproduct

Geen raakvlakken met geboorte, trouwen of verjaardagen?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo