Citymaps

Ze zijn momenteel misschien wel de meest populaire decoratie voor aan de muur; citymaps! Nederland (en daarbuiten) zit vol prachtige plaatsen waar jij of jouw klanten misschien een waardevolle herinnering aan hebt. Van grote steden tot kleine dorpen, voor iedereen is er een plaats die aansluit. Deze geliefde stadsplattegronden zijn er in allerlei soorten; als print, als kleine decoratie, helemaal uitgesneden of op een plaat gegraveerd. Er is van alles mogelijk! Citymaps lasergraveren is binnen deze soorten wel de meest gebruikte vorm. De ene keer op hout, de andere keer op metaal of zelfs kunststof. Ieder materiaal heeft zijn eigen sfeer en uitstraling; een echte must-have voor jouw interieur.

Citymaps lasergraveren begint allemaal met een design. Gebruik je een lijntekening of graveer je een duidelijke plattegrond? Gebruik je teksten, coördinaten of plaatsnamen? Graveer je je citymap op een subtiel formaat of ga je voor extreem met een wand vullend paneel? Jij als producent bepaald wat jouw design wordt. Een stadsplattegrond kent veel details. Daarom is het een heel goed idee om een lasermachine in te zetten bij citymaps lasergraveren! Door de nauwkeurigheid en de precisie van onze lasermachines wordt er geen detail overgeslagen. Wil je op metaal een citymap lasergraveren? Gebruik dan eens Cermark spray voor je gaat graveren. Deze spray helpt jou een mooie donkere gravure te realiseren! Onze BRM lasers schakelen moeiteloos tussen verschillende materialen. Daardoor heb jij een enorme materiaal vrijheid! Wil je liever lasersnijden dan een citymap lasergraveren? Ook dan kun je met onze lasermachines aan de slag.

Een citymap kan dus een mooie toevoeging zijn aan jouw assortiment producten. Sterker nog; wanneer je een BRM laser in huis hebt, zul je zien dat er nog veel meer mogelijkheden zijn! Ben je benieuwd hoe een citymap lasergraveren met onze machines werkt? We laten het je graag zien tijdens een demonstratie!