Architecten, Maquettebouw en modelbouw

 

De ideale machine voor deadlines en precisiewerk

Als architect, maquettebouwer of modelbouwer wil je dat je maquette er uiteindelijk net zo geweldig uit ziet als het ontwerp waar het op gebaseerd is. Aan dat ontwerp is tenslotte veel werk, tijd en liefde besteed. En je wilt, zeker als architect, de klant imponeren met jouw ontwerp. Het exact na kunnen bouwen van schaalmodellen zoals je die bedacht hebt kan met een lasermachine van BRM. Maak je klaar om je klant te verbluffen met de mooiste maquettes!

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Door de nauwkeurigheid van de lasermachine produceer je maquettes met de fijnste details. Een ontwerp wordt daarmee nog meer visueel interessant. Het gemakkelijk omzetten van je tekening naar de software maakt de gebruiksvriendelijkheid van de machine nog groter en laat je vormen creëren die met andere technieken niet mogelijk zijn. Geen moeilijkheden met freesmachines of urenlange arbeid met handwerk meer. Een grote tijdbesparing dus! Doordat de machine op 0,1 mm nauwkeurig produceert verhoog je de kwaliteit door kleine foutjes te voorkomen. Voor vele architecten, modelbouwers en maquettebouwers is het laseren een uitkomst en daarmee de machine een toegevoegde waarde voor het bedrijf.

Een lasermachine biedt niet alleen mogelijkheden voor het uiterlijk van het pand dat je ontwerpt of bouwt. Als architect wil je natuurlijk dat het gebouw zowel binnen als buiten perfect is. Daarom kun je met een lasersnijder ook meedenken over de signing en bewegwijzering van het gebouw. Een prototype is tenslotte snel gemaakt! Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren!

Selecteer een eindproduct

Geen architect, maquette- en/of modelbouwer?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo