Spiegels

Wil je echt een bijzonder cadeau geven? Probeer dan eens een gegraveerde spiegel. Door extra waarde die de spiegel door de gravure krijg zie je steeds vaker dat een graveerde spiegel als relatiegeschenk gegeven wordt. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Bijvoorbeeld door spiegels lasergraveren! Graveer een mooie tekst, je logo of een afbeelding naar keuze en stem het cadeau zo helemaal af op de ontvanger! Een lasermachine geeft je de artistieke vrijheid waardoor ook op andere momenten een gegraveerde spiegel een prachtig cadeau kan zijn!

Wil je spiegels lasergraveren dan is een BRM lasermachine je beste gereedschap. Met deze lasermachines kun je spiegels met foto’s van hoge resolutie fantastisch lasergraveren zonder dat je daar kwaliteit bij verliest. Omdat de lasermachine makkelijk te bedienen is kan iedereen binnen jouw bedrijf aan de slag met spiegels lasergraveren. Dat is fijn, want vele handen maken nu eenmaal licht werk! Wanneer je een spiegel wilt lasergraveren is het aan te raden om altijd de achterkant te graveren. Allereerst omdat de voorkant van je spiegel dan mooi glad blijft en dat wel zo handig is bij het schoonmaken, maar ook omdat door de spiegel je laserbron niet terug de machine in kan. Dat is dan weer wel zo veilig! Spiegels lasergraveren doe je dus het beste aan de achterzijde. Een spiegel is vergelijkbaar met glas, en dus een fragiel materiaal. Toch heb je met een lasermachine niets te vrezen. Omdat de bewerking contactloos is, bevindt er zich geen weerstand op je materiaal. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je spiegel breekt of krast. Ga je spiegels lasergraveren? Dan kun je gelukkig met een minimaal aantal benodigdheden al aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een BRM laser, je spiegel en een mooi ontwerp.

Wil je meer weten over spiegels lasergraveren? Of wil je zien hoe je dit het beste kunt aanpakken? Kom eens langs voor een demonstratie. We leggen je graag uit hoe het werkt en hoe een lasermachine succesvol kan zijn binnen jouw bedrijf.