Glasverwerkers en glasateliers

 

Een sterke techniek, geschikt voor de meest kwetsbare materialen

Wanneer je je bezig houdt met het bewerken en verwerken van glas zijn er verschillende mogelijkheden; je houdt je bezig met kunstprojecten zoals bijvoorbeeld glasblazer of je houdt je bezig met bouwglas, isolatieglas, glasplaten, ruiten etc. Beiden een totaal andere tak van sport, maar met dezelfde grondstof; glas!

Kennismaken met onze machines? Dat kan zowel live als online!

We laten je graag, geheel vrijblijvend, kennismaken met onze machines en de vele mogelijkheden die zij bieden.  Liever geen fysiek bezoek i.v.m. COVID? Dan geven we je graag een digitale demonstratie!

  • Vrijblijvende demonstratie
  • Live en/of online demo
  • Jouw eigen materiaal testen
Plan hier je demo

Als vakman is het erg interessant om de mogelijkheden van een lasermachine eens te onderzoeken. Wellicht maak je op dit moment gebruik van etsen of zandstralen. Vooral voor zandstralen kan een lasermachine een interessante oplossing zijn. Bij zandstralen heb je vaak veel voorwerk zoals bijvoorbeeld het afplakken van de delen glas die helder moeten blijven. Met een lasermachine kun je veel tijd besparen. Door de nauwkeurigheid van de machine hoef je geen folie meer te plakken en kun je door een snellere productietijd veel complexere ontwerpen realiseren door het glas te lasergraveren. Niet alleen glas, maar ook spiegels zijn perfect te bewerken met een BRM laser. Ook hier zorgt de nauwkeurigheid van de lasermachine voor een strakke gravure. Besteed je als vakman werkzaamheden zoals zandstralen uit? Dan is een lasermachine helemaal interessant.

Doordat de machine je glas kan bewerken houd je je productie in huis en blijf je volledige controle houden op de kwaliteit. Veel glasbewerkers zien de komst van een BRM laser en het graveren van hun producten als een extra service die ze kunnen aanbieden. Zo graveren ze bijvoorbeeld logo’s, teksten en afbeeldingen. Het echte personaliseren van glas wat eerder met de hand werd gedaan is met de lasermachine verleden tijd. In sommige gevallen leidt het ook naar een uitbreiding in materiaal, zoals bijvoorbeeld plexiglas, polycarbonaat of ander kunststof. Benieuwd naar verschillende toepassingen? Blader eens door de greep eindproducten die we voor je hebben geselecteerd en laat je inspireren.

Selecteer een eindproduct

Ben jij geen glasverwerker?

Ook binnen jouw branche kan een lasermachine veel voor je betekenen!

Benieuwd naar wat een lasermachine voor jouw branche kan betekenen? We laten je er graag kennis mee maken, geheel vrijblijvend! Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Plan hier je demo