Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk, het kan van alles zijn! Flesopeners, USB-sticks, drinkflessen, pennen, petten mokken. Noem een product, en je kunt er een relatiegeschenk van maken. Het is namelijk niet alleen altijd leuk om iets te geven, maar zeker ook om iets te krijgen! Een relatiegeschenk heeft voor veel bedrijven een meerwaarde ten opzichte van een normaal cadeautje. Een geschenk aan jouw relatie is namelijk een uitgelegen kans om je bedrijf te presenteren. Niet alleen door het product zelf, maar bijvoorbeeld ook door je bedrijfslogo op het geschenk te zetten! En dat logo? Dat moet wel kwalitatief zijn, en het liefst voor altijd zichtbaar. Denk dan eens aan relatiegeschenken lasergraveren! Een prachtig gereedschap voor kwalitatieve en duurzame gravures!

Een BRM laser is uitermate geschikt voor relatiegeschenken lasergraveren. Niet alleen vanwege het grote aantal materialen wat je kunt bewerken, de lasermachine is ook nog eens ontzettend precies! En dat is belangrijk, want als jij relatiegeschenken laser graveren wilt, wil je wel dat je logo of boodschap goed zichtbaar is. Die precisie heeft de BRM laser te danken aan de 0,1 mm brede laserstraal die in de machine zit. Deze nauwkeurige laserstraal kan met gemak de meest kleine letters, complexe vormen en fijnste details op jouw relatiegeschenken lasergraveren. En dat is maar goed, want op relatiegeschenken is de vrije ruimte meestal niet zo heel groot! Wil je ronde relatiegeschenken laser graveren? Zoals bijvoorbeeld drinkflessen of blikjes? Dan kunnen we je het werken met een rollerrotatie aanraden. Een handig hulpmiddel om te zorgen dat de gravure op jouw product net zo netjes is als op een plat oppervlak. Welk materiaal jouw oppervlak is maakt voor een BRM laser niet zo heel veel uit. Lasergraveren kan namelijk op een tal van materialen! Ieder materiaal heeft zijn eigen effect. Zo kan een lasergravure op leer heel anders zijn dan op foam of hout.

Wil je meer weten over relatiegeschenken lasergraveren? Of ben je benieuwd naar onze machines en wil je ze live in actie zien? We verwelkomen je graag in onze showroom in Tholen! Ook voor andere vragen staan we voor je klaar, zowel telefonisch als bij ons op locatie!